top of page

Spillervurderinger: Milan – Pescara (1-0)Milan vant i går 1-0 hjemme mot Pescara. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Holder nullen nok en gang og står en ny praktkamp. Blir ikke satt på så mange prøver, men må hente frem to verdensklasseredninger og det gjør han selvfølgelig. Donnarumma begynner rett og slett å bevise at han er en verdensklassekeeper og ikke bare et vanvittig talent.

Abate – 6,0 – Bra kontroll defensivt gjennom hele kampen. Solid i duellspillet og har tempo nok til å rydde opp en del halvskumle situasjoner. Bidrar også ok fremover og gjør ting greit med ball.

Gomez – 6,0 – Fantastisk fysikk med både hurtighet og styrke til å klare seg bra i luftrommet så vel som når han blir utfordret langs bakken. Svært bra med ball også, men tar tidvis litt stor risiko i frispillingen. Tatt på noe svak posisjonering ved et par anledninger.

Romagnoli – 6,5 – Oppi alt snakket om Donnarumma og Locatelli er det lett å glemme at Romagnoli er bare 21 år. Spiller meden fantastisk ro og har også begynt å ta klokere valg i hardt pressede situasjoner. Meget solid opptreden.

De Sciglio – 6,0 – Ser ut som en helt ny spiller under Montella. Viser seg med selvtillit når han har ballen og bidrar godt fremover, hvor han også er nært sin første scoring i Milan-trøye. Defensivt er det greit nok, men De Sciglio blir tidvis litt passiv i presset.

Sosa – 5,5 – Ikke så mye involvert, men har noen fine fremspill og får også vist at han har teknikken i orden. Dekker overraskende bra med rom defensivt, men savner at han tar større ansvar med ball.

Locatelli – 6,0 – Veldig mye involvert og gjør mye bra, men det er også en del småstygge feil som kunne blitt straffet mot bedre motstand. Tar for seg i duellene og er ikke redd for å gå inn i en takling eller to. Godkjent kamp, men må luke bort de verste feilene. Et par nydelige involveringer i frispillingen.

Bonaventura – 7,5 – Spiller en helt fantastisk kamp. Har noen tyngdeoverføringer det er umulig å følge, og er involvert hver gang Milan skal fremover. Ekstremt skapende, både som mezz’alla og venstrekant, også leverer han en frisparkscoring som er så frekk ”atte hjelp”.

Suso – 6,5 – Gjør veldig mye bra, men blir for ineffektiv i denne kampen. Får veldig mange muligheter, men går for å curle i lengste hjørnet hver gang, uten å lykkes med det. Setter også opp flere store sjanser og skal ha for å være involvert i så mye av det Milan kommer til! Nesten utrolig at han ikke får målpoeng i denne kampen.

Bacca – 5,0 – I denne kampen kan ikke Bacca klage på manglende muligheter! Blir satt opp i gunstige situasjoner gang på gang, men roter bort ballen utallige ganger og får heller ikke avslutningene til å sitte her. Svakt å ikke score minst ett! Blir snytt for en straffe når han fratas en kjempesjanse.

Niang – 5,5 – Ble friskmeldt fra feber rett før kampstart og virket litt preget av det. Mange svake valg og virket litt tung i beina. Fryktelig nært scoring med et strålende hodestøt som går i stolpen! Mye involvert frem til han byttes ut og Niang skaper en hel del, men er ikke like på som vi er vant med å se han.

Innbyttere:

Pasalic – 6,5 – Svært lovende innhopp! Får sin debut og viser seg frem med stor aksjonsradius, bra driv med ball og gode ferdigheter. Starter en rekke gode overganger og kommer også til et par sjanser selv. Burde scoret, men alt i alt mye bra!

Kucka – 5,5 – Gjør en solid grovjobb på midtbanen og vinner mange baller, men gjør en fryktelig svak jobb i overgangsfasen. Sliter teknisk og står for mange balltap som ødelegger gode overgangsmuligheter.

Luiz Adriano – I/V – Fornuftig i det han foretar seg og er god til å holde på ball. Savner kanskje enda litt mer vilje til å jage på alt når man får ti minutter på slutten.

Montella – 6,5 – Å vinne 1-0 hjemme mot Pescara er ikke all verden til resultat, men Milan ser veldig solide ut! Slipper til få klare sjanser og skaper svært mye selv. Effektiviteten er ikke god nok, men Montella kan ikke lastes for verken laguttak, bytter eller taktikk i denne kampen. Klokt gjennomført og tar de tre poengene man skal ta.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page