top of page

Spillervurderinger: Milan – Parma (3-1)Milan snudde til seier etter å ha kommet under mot Parma. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.5 – Har lite å gjøre frem til det plutselig smeller i det 60. minutt. På scoringen bør Donna i utgangspunktet ha det nærmeste hjørnet, men avslutningen er knallhard og relativt godt plassert, så ingen stor tabbe fra 21-åringen. Etter det har han noen viktige redninger, blant annet på noen skudd fra Kulusevski og en stor mulighet for Inglese.

Conti – 5.5 – Sliter litt med å håndtere Gervinho gjennom førsteomgangen og lever litt farlig etter sitt gule kort når han blir tatt av til pause.

Kjær – 6.5 – Har en svært viktig blokkering og er god med ball. Bryter foran i noen viktige tilfeller, men blir også avslørt på fart til tider.

Romagnoli – 6.5 – Har i likhet med Kjær litt problemer med tempoet i Parma-angrepet og har et par tilfeller hvor han blir fraløpt, men stort sett klarer han seg godt. Noe svak markering når han er for seint oppe i Kurtic på scoringen, men slår tilbake når han setter sitt første for sesongen.

Hernandez – 6.5 – Er involvert i en del offensivt, hvor han slår innlegget på den annullerte scoringen og er involvert i forkant av Kessies scoring. Bra kontroll på Kulusevski.

Biglia – 5.0 – Ikke uventet var han rusten og tempoproblemene ble nok en gang synlige. Følger ikke løpet i forkant av scoringen og er for sein i presset til å hindre innlegget. Noen gode pasninger gjennom ledd, men står også for en del balltap.

Kessie – 7.5 – Fortsetter storspillet og kronet det med en helt vanvittig scoring her! Et prosjektil fra 30 meter via stolpen og inn er sjelden kost fra Kessie, men med tre mål på de siste fire er han i storslag! God i presspillet, styrer spillet og herjer i duellene. Kunne satt opp Zlatan til en kjempesjanse.

Leao – 5.5 – Får sin første start på en god stund og er ikke helt med her. Noen fine øyeblikk, men alt i alt lite synlig og en lite imponerende kamp i en uvant rolle.

Calhanoglu – 8.5 – Kampens store spiller, med to assist og én scoring! Den første assisten får han omtrent gratis takket være Kessies vanvittige scoring, men assisten på 2-1 kommer etter et godt slått frispark. Strålende scoring og ellers en svært god kamp fra tyrkeren!

Bonaventura – 7.0 – God i kombinasjonsspillet og litt i ferd med å spille seg i form igjen. Ender med en assist og setter også opp flere gode muligheter sett bort fra dette.

Ibrahimovic – 6.0 – Har tilstedeværelse og er et godt oppspillspunkt, men Zlatan gjør også en del rart her og skyter fra vanskelige posisjoner. Ikke noen stor kamp, men tydelig at han tar stort ansvar ute på banen.

Innbyttere: Calabria – 6.0 – Leverer bedre enn Conti, uten at han spiller noen stor omgang. Blir overspilt ved to anledninger på sin side, men er bra offensivt.

Rebic – 6.0 – Hele veien på jakt etter gode muligheter og gir Parma-forsvaret trøbbel, selv om det ikke er noen stor kamp fra Rebic her.

Laxalt – 5.0 – Sliter med touchen og roter bort ballen en del ganger. Noen svake involveringer defensivt.

Bennacer – 6.5 – Fint innhopp, hvor han tar ansvar for å roe det ned og styre kampen.

Krunic – I/V – Kommer inn når kampen er avgjort.

Pioli – 7.0 – Igjen viser Milan god moral og snur fra å ligge under til å vinne klart. Pioli har fått i gang dette laget og nå står Milan med syv strake uten tap, etter å ha vært gjennom et tøft kampprogram.

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page