top of page

Spillervurderinger: Milan – Parma (2-1)Donnarumma – 6,0 – Får ikke gjort noe med målet og blir ellers satt på få prøver. Har noen veldig gode igangsettinger, som får i gang kontringsangrep.

Calabria – 6,5 – Er veldig flink til å bli med frem i angrep og gir Suso god støtte. Har lite å gjøre defensivt.

Abate – 6,5 – Løser stopperrollen veldig godt. Spiller med ro og har fortsatt nok fart i beina til å stoppe en del potensielle muligheter som stoppere vanligvis ikke rekker. Trygg i det meste han foretar seg.

Zapata – 6,5 – Har veldig god kontroll defensivt sammen med Abate. Konsentrert og med gjennom hele kampen.

Rodriguez – 6,0 – En kamp helt på det jevne fra Rodriguez. Opptrer solid og gjør få feil, men gjør heller ikke noe spesielt for å bidra offensivt.

Kessie – 7,0 – Var strålende i førsteomgang, og er iskald når han skal avgjøre kampen fra straffemerket og må vente i en liten evighet. Etter det leverer han fryktelig svakt når den avgjørende pasningen skal slås på gode kontringsmuligheter, men alt i alt en veldig god kamp fra Kessie.

Bakayoko – 7,5 – Regjerer på midten og herjer tidvis med Parma. Vinner alt av dueller, plukker opp andreballer og bidrar i tillegg ved å drive fremover med ball og slå gode pasninger. Er i ferd med å gjøre seg høyaktuell for et kjøp.

Mauri – 6,0 – Overraskende flink til å finne rom, men får ikke utrettet all verden. Har stor kapasitet og bidrar til trykk i boksen, og gjør en ok kamp når han endelig får litt spilletid.

Suso – 6,5 – Ender uten målpoeng her, men er igjen involvert i det meste Milan skaper offensivt. Slår innlegget som gir scoringen til Cutrone og er den laget ser til når de skal fremover.

Cutrone – 7,0 – Nydelig scoring når han smeller inn en volley med ryggen mot mål! Er på hugget gjennom hele kampen og er smart i forkant av straffen. Kunne scoret flere, men får for å komme til muligheter og her er han også relativt god i det oppbyggende spillet.

Calhanoglu – 6,0 – Ikke veldig mye involvert i spillet, men leverer forholdsvis godt når han er involvert. Kunne skutt oftere. Slår innlegget som gir straffen.

Innbyttere: Borini – 6,0 – Helt greit innhopp, uten at han utretter det helt store.

Castillejo – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Gattuso – 7,0 – 2-1 mot Parma er kanskje ikke et resultat som sender sjokkbølger gjennom fotballverdenen, men dette var en solid prestasjon fra Milan! Førsteomgangen er strålende, selv om man ikke får scoring. Da kommer det selvfølgelig et baklengsmål på den eneste sjansen Parma skaper, men Milan viser moral og snur kampen. Utnyttelsen av kontringene man får på 2-1 er dog svært kritikkverdige! Dette burde blitt mye mer.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page