top of page

Spillervurderinger: Milan-Palermo (4-0)Milan vant i går hele 4-0 hjemme mot Palermo. Du kan lese mer om kampen i vår kamprapport. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Ikke all verden å gjøre, men er våkent ute ved et par anledninger. Må bli bedre med ball i beina. Holder nullen nok en gang.

Calabria – 7,0 – Fortsetter å imponere når han endelig har fått sjansen. Svært bra offensivt, med flere gode innlegg og noen fine fremspill. Fantastisk assist når han prikker ballen inn på hodet til Bacca. Calabria leverer også bra defensivt og gjør alt i alt en strålende kamp.

Zapata – 6,0 – Solid og trygg. Trenger ikke gjøre all verden bak der, men gjør ingen feil og er bra i frispillingen.

Romagnoli – 6,5 – Har en forholdsvis rolig dag på jobb i likhet med Zapata, men tar større ansvar med ball. God til å sette i gang angrep.

De Sciglio – 6,5 – En gratis assist når han gir Deulofeu ballen på midtbanen. Gjør alt i alt en solid jobb og er veldig trygg med ball.

Sosa – 6,0 – Grei dag på jobben. Bra ballbehandling og bidrar til godt tempo i det oppbyggende spillet, men ikke veldig mye involvert.

Kucka – 7,0 – Strålende spill fra slovaken! Har fått tilnavnet ”tanksen”, og er virkelig på hugget i dag. Enorm kapasitet og godt driv fremover. Her imponerer han også med et par helt utsøkte fremspill, som burde endt i scoring. Nesten ikke til å tro at han ender uten målpoeng her.

Suso – 8,5 – Skrur inn 1-0 med et fantastisk frispark, slår et nydelig innlegg på 2-0 og er tredje sist på ballen på 3-0. Er involvert i alt Milan skaper offensivt og viser hvor dypt han har vært savnet. Tilfører kreativitet, gjennombruddskraft og en dødelig venstrefot. Stor kamp fra spanjolen!

Pasalic – 7,0 – Flyttet litt høyere i banen til denne kampen og leverer det som er en av sesongens beste prestasjoner. Scorer ett og kommer til flere store sjanser, hvor han kanskje burde spilt andre ved noen anledninger. Legger likefullt ned en fantastisk innsats og jobber også knallhardt defensivt.

Deulofeu – 7,5 – Fortsetter å levere i aller høyeste grad. Løper fra alt og alle og er med det et konstant uromoment. Gjør alt på egenhånd når han setter inn 4-0 og er ellers involvert i forkant av de to første.

Bacca – 6,5 – Får en kamp hvor forholdene virkelig ligger til rette, og scorer også sitt 13. for sesongen. Det burde dog vært flere, men colombianeren er ikke helt på sitt skarpeste foran mål for øyeblikket. Brenner et par store sjanser. Kommer også til mulighetene takket være gode løp og iherdig kjemping, så han fortjener også honnør for det.

Innbyttere:

Locatelli – 6,0 – Kommer inn i en kamp som er avgjort. Gjør en solid jobb og slår også et par fine baller, men får ikke så mange muligheter til å utfolde seg her.

Antonelli – 6,5 – Får 20 minutter på kanten og viser seg virkelig frem. Konstant på jakt etter scoring og kommer til en stor sjanse, samt at han spiller frem en annen. Ingen stor avslutter med høyre så sjansen ble forspilt, men Antonelli bidrar til å holde trykket oppe og gjør et godt innhopp.

Lapadula – I/V – Har så lyst på scoring og kommer så fryktelig nær! Et kvarter på banen er nok til å jakte mål, men dessverre ble det bare nesten for Lapadula, som skal ha for å komme til de sjansene han gjør. God prestasjon!

Montella – 7,5 – Får en slags revansje etter fadesen sist. Dette var fort sesongbeste, selv om Palermo er et lag som skal slås. Milan skaper sjanser på løpende bånd og kunne scoret opp mot tosifret her med full uttelling. Montella lykkes godt med å flytte Pasalic høyere i banen og det offensive samspillet var tidvis fantastisk i dette oppgjøret! Strålende kamp, på alle mulige måter.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page