top of page

Spillervurderinger: Milan – Olympiakos (3-1)Reina – 6,0 – Kan ikke gjøre mye med baklengsmålet og har ellers ikke mye å gjøre. Gode igangsettinger og et par greie redninger.

Calabria – 6,0 – Har god kontroll på det aller meste på sin side defensivt, men slipper til innlegget som gir scoringen. Bra med offensivt og er et breddealternativ for Suso.

Zapata – 5,0 – Horribelt stopperspill på baklengsmålet, hvor han leser situasjonen svært dårlig og slipper Guerrero inn foran seg. Har ikke all verden å gjøre, men trøbler litt gjennom deler av kampen og slurver i pasningsspillet. Virker rusten og bommer på ballen når han får en fri avslutning fra 12 meter.

Romagnoli – 6,0 – Kapteinen har ikke all verden å gjøre, men er trygg de gangene han er involvert.

Rodriguez – 7,0 – Veldig solid forestilling fra venstrebacken, som også er avgjørende for snuoperasjonen når han slår et helt fantastisk innlegg til Cutrone på 1-1! Bra med fremover og har en strålende venstrefot.

Bakayoko – 5,0 – Var positiv sist han fikk muligheten fra start, men her var det ikke all verden å skryte av. Virker nesten litt uinteressert, og blir brutt gang på gang. Bidrar godt i overgangsfasen ved noen anledninger.

Biglia – 6,5 – Får anledning til å være uvanlig mye fremover og styrer kampen fra sin sentrale midtbaneposisjon. Har bra aksjonsradius og strør også pasninger av høy kvalitet utover i denne kampen.

Bonaventura – 6,5 – God i det oppbyggende spillet og kommer seg på plass i boks for å skape mer trykk. Er ofte tilgjengelig og flink til å frigjøre seg fra motspillere. Scorer egentlig et mål, men Castillejo er borti den og dermed blir det avblåst for offside.

Suso – 6,5 – Fortsetter å bidra godt i det offensive. Involvert i forkant av de to siste scoringene, hvor han er tredje sist på ballen ved begge anledninger. Svak jobb for å hindre innlegget i forkant av Olympiakos-scoringen. Ville vært nest sist på et mål om Castillejo hadde latt ballen gå inn.

Higuain – 7,0 – Fortsetter å score mål på bestilling, og er nå oppe i fire kamper på rad med scoring. Kommer også til en del andre muligheter og bidrar bra i det oppbyggende spillet.

Castillejo – 5,0 – Vil veldig mye, men det blir mislykket i svært mange tilfeller. Setter en ball i nettet, men er i offside og det ville sannsynligvis blitt scoring om han bare lot ballen gå.

Innbyttere: Cutrone – 8,0 – Hvilken målscorer unggutten er! Kommer inn etter en knapp time og er helt avgjørende for at Milan snur det. Setter inn 1-1 med et fantastisk hodestøt og kommer seg helt fri for å trille inn 3-1 med en smart bevegelse. Også nært en assist på overtid

Calhanoglu – 7,5 – Strålende når han kommer inn sammen med Cutrone. To målgivende og svært god i det oppbyggende spillet. Treffer også stolpen på overtid med en fantastisk avslutning, men blir hindret av metallet.

Borini – I/V – Kommer inn de siste 10 og jobber godt.

Gattuso – 7,5 – Olympiakos hadde omtrent bare én sjanse og satte dessverre den i mål. Ellers så Milan solide ut, og offensivt var det tidvis mye bra. Fra start gikk det litt trått, men utover i kampen får man bra tempo på angrepsspillet og Olympiakos henger rett og slett ikke med. Treffer noe voldsomt med byttene han gjør rundt timen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page