top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (2-0)Milan holdt igjen tett hjemme mot Napoli i går, men denne gangen fant de også veien til nettmaskene! De er dermed klar for semifinalen i Coppa Italia hvor Lazio eller Inter venter. Den store forskjellen fra helgens 0-0 kamp, Krzysztof Piatek!

Donnarumma – 8,0  Den gode formen til Donnarumma fortsetter når Milan holder nullen for syvende gang på to måneder. Leverer flere redninger og har et par gode inngripen i feltet.

Abate – 6,5 Bedre posisjonering enn på på lenge. Noe som resulterer i flere gode involveringer. Generelt god kontroll på venstresiden til Napoli, men lite med fremover.

Musacchio – 7 – Fremstår tryggere i duellspillet i egne boks, og ligger stort sett riktig plassert sammen med resten av forsvarsrekka. God med ball, men trekkes for en stygg feil som kunne resultert i mål imot.

Romagnoli – 7,5 – Som kaptein og midtstopper er Romagnoli en sterk bidragsyter til at Milan igjen holder nullen. Gjør det han skal, ryddig og effektiv.

Laxalt – 7,0 Er kanskje den i forsvarsrekka som sliter mest defensivt i denne kampen, men eg også den som bidrar mest offensivt. Målgivende med ball i bakrom på første scoringen.

Kessie – 6,5 – Litt slurv med pasningen, noe som stopper opp et par overgangsmuligheter. Klarer ikke å bidra like mye offensivt som vanlig, men legger ned en hederlig innsats defensivt i andre omgang.

Bakayoko – 8,5 – Overskriftene blir nok stjålet av Piatek, men i denne kampen var Bakayoko ekstremt viktig. Han viser teknikk og ro med ballen i vanskelige situasjoner, vinner dueller, bryter pasninger og blokkere skudd.

Paqueta – 6,5 – Kanskje Paqueta sin svakeste forestilling i Milan-trøya. Prestasjon preges nok av at Milan ble spilt veldig lavt i andre omgang og at den defensive delen av spillet ikke er hvor Paqueta har sin styrke. Men jobber godt og får en assist.

Castillejo – 6,0 – Jobber godt gjennom kampen og viser mer ro i spillet enn i tidligere opptredener. Dessverre blir det få offensive bidrag.

Piatek – 9,0 2 mål i sin første kamp fra start! Viser god styrke i duellene og nok tempo til å komme seg bak Napoli-forsvaret. Utnytter de få sjansene han får og legger også ned en solid innsats defensivt. 

Borini – 6,5 – Gir som altid 100% og hjelper godt til defensivt. Kommer seg også i noen gode posisjoner, men sliter med å skape noe ut av disse.

Innbyttere: Calhanoglu– 6,5  – Godt innhopp. Virker trygg og jobber bra. Var også med på et par angrep, men Kessie og Cutrone roter bort overgangsmulighetene.

Cutrone – 5,5 – Får kun et kvarter og er ikke veldig involvert i spillet da Milan er mest opptatt med å forsvare seg. Roter bort ballen ved et par anledninger hvor Milan kunne kommet i overtall.

Rodriguez – I/V – Kommer inn etter 85 min.

Gattuso – 8,5 Sterk seier hvor de holder nullen mot et Napoli som har for vane å score et par mål per kamp. Defensivt så laget veldig solid ut når de lå kompakt og forsvarte seg. De virket også mer påskrudd og var kjappere opp i press enn tidligere denne sesongen. Dette virket som en kamp med en tydelig kampplan og så lenge Piatek fortsetter å true bakrom og konverter de sjansene han får, så kan dette være starten på en spennende tid for oss Milan-supportere.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page