top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (1-2)Milan tapte i går 1-2 hjemme mot Napoli, til tross for en nokså god prestasjon. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 5,5 – Får en grusom start på kampen når han må plukke to baller ut av nettet før det er spilt ti minutter. Får noen fingre på den første scoringen og kunne kanskje fått slått den til side for mål, uten at det er noen tabbe. Den andre er derimot svak, når han åpner beina og slipper til Callejon fra svært spiss vinkel. Har ellers noen strålende redninger, blant annet på en avslutning fra Mertens som holder Milan inne i kampen. Svak treffprosent når han slår langt.

Abate – 6,0 – Havner på etterskudd mot Insigne på 0-1, men det er egentlig ikke hans feil da offsidelinja er som et trekkspill. Slipper også til Mertens på samme måte én gang senere i kampen, men har ellers bra kontroll defensivt. Svært delaktig offensivt og kommer ofte i gode innleggsposisjoner. Dessverre er avleveringene litt for svake, både på innlegg og i pasningsspillet, men trusselen han er fremover er viktig.

Gomez – 5,0 – Får det blytungt fra start og spiller med svært høye skuldre. Opphever offsidelinja med ti meter på 0-1, og han har i det hele tatt problem med å følge linja i hele kampen. Kunne gjort mer mot Mertens på 0-2 Trygg i pasningsspillet etter det første kvarteret, og spiller seg opp. Fryktelig nær scoring med en god heading!

Paletta – 5,5 – Sliter når han møter motspillere som er veldig hurtige. Kunne fort fått straffe imot når minuttet var spilt, og er ellers en del ute og kjører defensivt. Sliter med å sette linje i tospann med Gomez og virker ukomfortabel når det kontres. Gjør ting godt med ball i beina og ser betydelig bedre ut etter det første kvarteret.

Calabria – 5,0 – Hives til ulvene og får det tøft. Havner ofte på etterskudd, og følger overhodet ikke løpet til Callejon på 0-2. Blir tatt ute av posisjon for ofte og sliter også med valgene offensivt. Spiller seg opp utover i kampen og skal ha for en god innstilling og at han er tøff i hodet.

Kucka – 7,0 – Litt tilbake til den Kucka vi kjenner fra toppkamper. Dekker enorme rom defensivt og tar for seg i duellene, samtidig som han har et voldsomt driv offensivt. Involvert i mye av det Milan skaper og blir også Milans eneste målscorer når han setter inn reduseringen etter å ha brutt høyt i banen. Sterk prestasjon!

Sosa – 6,5 – Tidvis enorm med ballen. Gjør knapt en feil og strør rundt seg med pasninger, og håndterer den offensive delen av regista-rollen på strålende vis i denne kampen. Defensivt er det riktignok mye å ta tak i. Sliter med å dekke rom, er ingen stor duellspiller og vinner for få baller. Svært god i de periodene Milan styrer kampen.

Pasalic – 6,0 – Starter helt håpløst og er for uoppmerksom når han har ball, hvilket fører til et par stygge brudd i mot. Viser stor vilje i andreomgang og kjemper bra, blant annet når han er oppe og presser frem feilen som gir målet. Har også en heading i kryssfestet og spiller seg opp utover i kampen. Svak defensivt.

Suso – 6,0 – Klarer ikke skape like mye som vi er blitt vant til å se han gjøre, hvilket er noe overraskende da Strinic burde være blant Napolis svakeste ledd. Skaper litt trøbbel og kommer til mange innlegg, men totalt sett ikke mer enn ok fra Suso i dette oppgjøret.

Bacca – 5,0 – Vil mye i denne kampen og jobber hardt defensivt, men totalt sett blir bidraget fryktelig tynt. Nesten ubegripelig å se hvor svake et par av pasningene hans er, selv om han kommer seg til noen gode situasjoner. Tidvis bra i oppspillsfasen.

Bonaventura – 7,0 – Hvilken spiller Bonaventura er! Blir alt for lite involvert i starten av oppgjøret, men når han kommer inn i det er han blant banens giganter. Skaper noe hver gang han får ball i beina og har et temposkifte som byr Hysaj på mye trøbbel. Burde fått uttelling i form av målpoeng etter en rekke gode innlegg og pasninger inn i boks, men slik gikk det dessverre ikke.

Innbyttere:

Lapadula – I/V – Jobber hardt og er mer venn med ballen enn Bacca, men kommer ikke til noe på de 20 minuttene han får. Vinner to frispark i gunstig posisjon.

Bertolacci – I/V – Bra pasningsspill og løper mye, men kommer inn i en periode hvor Milans trykk var i ferd med å dø ut litt etter en svært god første halvdel av andreomgang.

Niang – I/V – Viser mer vilje enn sist, men rekker ikke utrette noe på de minuttene han får.

Montella – 6,0 – Noe må gjøres med hvordan Milan starter kamper, for det første kvarteret her var ubegripelig svakt! Defensivt henger det overhodet ikke sammen, og man kan lure på hvorfor høyreback Calabria foretrekkes foran Antonelli på venstrebacken i et slikt oppgjør. Utover i kampen leverer dog Milan en solid prestasjon og spiller tidvis over Napoli, men det holder ikke til mye når det ender 1-2. Det er riktignok sterkt at Milan kamp etter kamp ser ut som et ordentlig lag, selv uten Romagnoli og Locatelli i dette oppgjøret.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page