top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (1-1)Milan kom under mot Napoli, men slo tilbake og tok ett poeng mot Ancelottis menn. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 7.0 – Svært solid bakerst og gjør flere gode redninger, deriblant en stor redning når Insigne kommer alene igjennom! Kan ikke hindre scoringen og er etter det vanvittige langskuddet som ender i målet, og står totalt sett en veldig god kamp.

Conti – 6.0 – Fortsetter de oppløftende prestasjonene siden Pioli overtok. Har ganske bra kontroll defensivt og er også med en del offensivt, om enn ikke like mye som sist.

Musacchio – 6.5 – Den som leverer best av de defensive i dette oppgjøret. Står fint opp i duellspillet og setter inn noen smått vanvittige taklinger. Veldig rolig med ball.

Romagnoli – 5.5 – Slår noen stygge feilpasninger som fort kunne gitt baklengsmål og reagerer seint på returen som gir baklengsmålet, men ellers leverer han forholdsvis greit.

Hernandez – 6.0 – Opphever offsiden på scoringen, uten at det er noen brøler. Litt trøbbel defensivt her, hvor han gir bort i overkant mye rom. Gjør en del bra offensivt og har et fantastisk driv med ball, samt at han slår flere gode innlegg.

Paqueta – 6.0 – Står bak en del av det Milan skaper offensivt, med noen fine involveringer. Kommer også til noen skudd fra distanse. Står for litt for mange balltap.

Biglia – 5.0 – Startet godt og styrer tempoet i den første halvtimen, men faller i intensitet utover i kampen og begynner å gjøre feil. Heldig som ikke blir straffet hardere ved noen anledninger.

Krunic – 7.0 – Står for en målgivende pasning, om enn noe enkel. Burde hatt minst én til når han satte opp Rebic til en kjempesjanse og er svært god i overgangsspillet. Faller noe utover i andreomgang, men totalt sett en veldig god prestasjon fra Krunic.

Rebic – 5.0 – Startet kampen veldig bra og slår to gode innlegg tidlig i oppgjøret. Får seg en smell i kneet på det andre innlegget og virker preget av den i resten av kampen. Brenner en enorm sjanse etter et innlegg fra Krunic.

Piatek – 4.5 – Får veldig lite å jobbe med, men ser også ganske iskald ut for tiden. Kommer til noen avslutninger, men det ser aldri spesielt farlig ut.

Bonaventura – 7.5 – Det er så deilig å ha Jack tilbake! Nydelig scoring og totalt sett Milans beste spiller i denne kampen! Driver fremover med ballen og skaper sjanser gjennom hele kampen.

Innbyttere: Kessie – 5.0 – Slår bort ballen i svært farlig posisjon mot slutten, men ellers et ok innhopp. Kunne satt opp Piatek til en stor sjanse om han hadde vært mer presis rett etter at han kom inn.

Calabria – 6.0 – Gjør en helt ålreit jobb når han blir byttet som midtbanespiller.

Rafael Leao – I/V – Får for kort tid til å prege kampen.

Pioli – 6.5 – Milan var best i de første 45 og slapp til lite, samt at Milan faktisk skapte en del fremover. Napoli er ikke i sin beste form, men dette var oppløftende fra Milan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page