top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (0-4)


Milan ble i går slaktet av Napoli og de lyseblå ga seg ikke før det stod hele 0-4 på resultattavla på San Siro. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 5,5 – Kan ikke lastes nevneverdig for noen av målene, men slipper like fullt inn fire mål. Man kan kanskje stille spørsmålstegn ved kommunikasjonen, men vanskelig å fastslå at den var for dårlig.

De Sciglio – 4,0 – Blir fullstendig overkjørt av Insigne og Ghoulam, og er konstant på etterskudd. Uoppmerksom på 0-2 og for langt unna når innlegget slås på 0-4. Har også en svært høy feilprosent på det han er involvert i offensivt.

Ely – 3,5 – Dette var ikke noen god retur i startoppstillingen. Skyver for langt over på 0-1 og gir dermed Allan kjemperom til å sende Napoli i føringen. På 0-2 er han noe sen med å plukke opp Insigne og på 0-4 er han uheldig og sklir ballen i eget mål. Tungt for unggutten.

Zapata – 3,5 – Nok en gang koster han laget dyrt med en grov pasningsfeil. Denne skjer på 0-1, og det er langt fra den eneste grove feilen. Sliter også en del med posisjoneringen.

Antonelli – 5,5 – Tidvis tatt litt ute av posisjon, men redder langt mer enn han forårsaker. Løser en 1v2-situasjon på strålende vis og har stort sett bra kontroll på sin side. Litt tynt fremover.

Kucka – 6,0 – Det mest positive bidraget fra en i rødsort. Sterk med ball og har balanse og teknikk til å passere et ledd. Skaper ubalanse hos Napoli og den eneste som finner Bacca og Adriano i riktige rom.

Montolivo – 4,5 – Senker tempoet noe voldsomt når han har ball. Defensivt skorter det på tempo og dermed aksjonsradius. Ikke i nærheten av å stenge mellomrommet.

Bertolacci – 4,5 – Langt steg tilbake fra sist. Anonym og lykkes med lite. Tatt av tidlig i andre omgang.

Bonaventura – 5,5 – Mye involvert, men mangler det siste lille for å utrette det helt store fra mellomrommet. Fryktelig dårlige arbeidsforhold, men løser det til en viss grad. Skal ha skryt for intensiteten i det defensive spillet.

Bacca – 4,5 – Anonym i for store deler av kampen, men spilles heller ikke god der vi vet han er best. Tidvis litt ubesluttsom når han løper seg fri i bakrom og blir da spist opp av Napoli-forsvaret.

Adriano – 4,5 – Bedre i oppspillsfasen enn sin rekkekamerat, men det mangler for mye på avleveringene. Får en gigantisk mulighet, men klarer ikke stokke beina.

Innbyttere:

Cerci – 5,5 – Viser fint tempo og teknikk. Skaper noe mer trøbbel enn hva tilfellet er med Bonaventura i mellomrommet og Bertolacci som mezz’ala.

Poli – I/V – Kommer inn i en avgjort kamp.

Mihajlovic – 3,5 – Dette var mørkt! Napoli skaper en haug med sjanser og 3/4-deler av forsvaret ser tidvis ut som et trekkspill. Midtbanen mangler en ryddegutt, og nå må Mihajlovic ha lært at De Jong må brukes på den sentrale midtbaneposisjonen. Offensivt skapes det tilnærmet ingenting. Lange baller mot Bacca er en fryktelig svak taktikk. Mye å jobbe med i landslagspausen!

2 visninger0 kommentarer

留言


bottom of page