top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (0-0)Det endte 0-0 i oppgjøret mot Milan, i en kamp hvor begge lag hadde muligheter til å avgjøre og det til slutt var Donnarumma som reddet poeng for Milan. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 8,0 – Berger det ene poenget med en redning jeg knapt har sett maken til! Står ellers en veldig solid kamp, og gjør flere gode redninger samt at igangsettingene er veldig gode.

Calabria – 6,5 – Sliter tidvis litt med å håndtere Insigne og har også noen småstygge pasningsfeil, men skal ha honnør for den defensive jobben som gjøres i dette oppgjøret. Blir også med fremover og slår noen gode innlegg, uten at det gir uttelling.

Musacchio – 7,0 – Ny solid kamp. Flink til å stå opp og bryte foran, bra med ball i beina og en som tar lederansvar i fraværet til Romagnoli og Bonucci. Blir litt utspilt ved noen tilfeller, men totalt sett godt levert.

Zapata – 7,0 – Meget bra i duellspillet og forsvarer boksen på strålende vis. Dekker fint inn bak Musacchio og dynamikken ser ut til å fungere godt i den nykomponerte stopperduoen i dette oppgjøret.

Rodriguez – 7,0 – Virker å ha funnet litt tilbake til en positiv formkurve og leverer en ny god kamp her. God kontroll defensivt, og det lenges ned et betydelig antall meter for å gi Calhanoglu støtte offensivt.

Kessie – 6,0 – Gjør en viktig jobb defensivt, men i det offensive blir det for upresist. Skusler bort flere potensielt gode muligheter og blir tatt litt lett av et aggressivt Napoli-lag.

Biglia – 6,0 – Setter presset på en veldig god måte og hindrer Napoli i å få bygge opp spillet slik de pleier å gjøre, men virker å bli litt tung i beina utover i kampen. Henger litt i tauene på slutten og gjør flere feil enn vi er vant med å se ham.

Bonaventura – 5,0 – Virkelig ikke i sin beste form. Roter bort ballen gang på gang og ser ut til å slite veldig med samspillet med lagkameratene for tiden. Blir frustrert og gjør en del valg som ødelegger for Milans angrepsspill.

Suso – 6,0 – Relativt tam forestilling, hvor spanjolen ikke lykkes med så mye. Han er likevel nære ved å bli avgjørende, med et strålende innlegg til Kalinic. Dessverre fikk ikke kroaten nok ut av den, og totalt sett ble det ikke mer enn en ok kamp fra Suso.

Kalinic – 5,0 – Beveger seg godt og kommer til noen sjanser, men brenner det som er av muligheter. Headingen etter Susos innlegg er ufattelig svak og ellers skaper Kalinic lite. Skal ha for å jobbe hardt.

Calhanoglu – 6,5 – Ikke like offensiv som vi er blitt vant til å se ham, men gjør likevel en solid kamp. Veldig pasningssikker og slår flere gode innlegg med sin presise høyrefot. Har også et farlig skudd fra distanse og samspillet med Rodriguez begynner å sitte. Jobber i tillegg veldig godt begge veier.

Innbyttere:

Andre Silva – 6,0 – Vanskelige arbeidsforhold, men skaper mer enn Kalinic gjør og er langt mer engasjert i det oppbyggende spillet. Nære ved å kunne gjøre det helt store ved noen anledninger, men det blir bare nesten.

Locatelli – I/V – Greit innhopp av unggutten.

Gattuso – 6,5 – Det er solid å holde nullen i nok en toppkamp, selv om man kan takke en god Donnarumma for det. Lykkes med det nykomponerte forsvaret og Milan er også gode nok offensivt til å score, men avslutningene sitter ikke godt nok. Venter i overkant lenge med byttene og bør kanskje risikere litt mer for tre poeng når man tross alt er i en utfordrerposisjon og spiller hjemme.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page