top of page

Spillervurderinger: Milan – Napoli (0-0)Milan holdt tett hjemme mot Napoli, men maktet ikke å finne veien til nettmaskene og dermed endte det 0-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Leverer nok en strålende forestilling! Spiller med en voldsom selvtillit, posisjonerer seg godt og fanger alt som kommer. Omtrent feilfri, uten at det krever de helt store redningene her. Tar stadig steg med ball, og sett bort fra en stygg feilpasninger var det mye bra her!

Calabria – 7,0 – Har stort sett veldig bra kontroll på Insigne, selv om Napoli-stjerne kommer til noen farligheter. Klarer samtidig å være en stor bidragsyter offensivt, hvor han dobler fint rundt Suso.

Musacchio – 7,0 – Har vist seg bra frem etter at han kom inn i laget igjen. Fokusert og konsentrert gjennom hele kampen, og også farlig frempå ved noen anledninger, blant annet når han tvinger frem en god redning fra Ospina med et akrobatisk forsøk!

Romagnoli – 7,5 – Meget solid! Strålende i lufta, posisjonerer seg godt og holder forsvaret kompakt. Gjør knapt en eneste feil.

Rodriguez – 6,0 – Glipper Callejon tidlig og sliter litt med avstand til motstander til tider, men har likevel relativt bra kontroll. Ikke veldig mye med fremover, men spiller frem Piatek på det som holder på å bli en stor mulighet.

Kessie – 5,5 – Ikke helt på topp i dag. Slurver mye i pasningsspillet, og ødelegger noen kontringer. Er likevel en drivkraft offensivt og kommer til noen brukbare sjanser, selv om de ikke sitter i dag.

Bakayoko – 6,5 – Sterk i duellene og gjør en god grovjobb på midten, men ikke like bra med ball som han har vært den siste tiden.

Paqueta – 6,0 – Kreativ som få, og spiller medspillere gode, men det blir tidvis litt for mye av det gode. Noen svært skumle balltap, men brasilianeren har det lille ekstra.

Suso – 5,5 – Blir passet godt på, men ser farlig ut. Er svært kvikk med ballen, men avleveringene er ikke bra nok i denne kampen.

Cutrone – 6,0 – Jobber og sliter på topp, og gjør en bra jobb i det oppbyggende spillet. Nære ved å komme til noen gode muligheter, men sliter med å ta seg forbi Koulibaly.

Calhanoglu – 6,0 – En positiv forestilling, hvor samspillet med Paqueta er svært gledelig. Kommer til sjanser og er den som skaper mest offensivt.

Innbyttere: Borini – 5,5 – Utretter svært lite, men jobber hardt.

Piatek – 6,5 – Lovende innhopp fra nysigneringen! Ser livlig ut og ville vise seg frem. Beveger seg godt og kommer til en god sjanse umiddelbart med en strålende førstetouch.

Laxalt – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Gattuso – 6,5 – Sterkt resultat og det defensive begynner å se veldig mye bedre ut. Offensivt skaper man ikke all verden, men mot Napoli er det litt som forventet slik styrkeforholdet mellom lagene er per nå.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page