Spillervurderinger: Milan – Lecce (2-2)

Milan leverte en skuffende prestasjon i Stefano Piolois trenerdebut for klubben. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Har svært lite å gjøre, men slipper inn to, uten at han kan lastes veldig for dem. Reddet straffen, men var uheldig med hvor returen gikk.

Conti – 5.0 – Slet veldig etter straffesituasjonen og trøblet litt med posisjoneringen hele kampen. Får lite defensiv støtte fra Suso.

Musacchio – 6.0 – Leverer egentlig en ganske god kamp, men så ender det likevel med to baklengs. Stopperparet kan dog ikke lastes for det.

Romagnoli – 6.0 – Mye av det samme gjelder for Romagnoli som også hadde bra kontroll.

Hernandez – 7.0 – Strålende kamp fra Hernandez som dundrer opp og ned høyresiden i et vanvittig tempo gjennom hele kampen. Skaper veldig mye og har også god kontroll defensivt.

Kessie – 5.5 – Preger kampen i liten grad og blir i overkant anonym. Tidvis god i presspillet i første omgang og kombinerer fint offensivt ved noen anledninger.

Biglia – 5.5 – Slår bort ballen foran 2-2 og klarer ikke komme i press etterpå. Utover det gjør Biglia en helt grei kamp, med godt pasningsspill, men som vanlig litt for lite tempo i det han foretar seg.

Paqueta – 5.5 – Ikke spesielt imponerende opptreden fra brasilianeren, som skal være den kreative kraften på denne midtbanen. Noen glimt av storhet, men vi forventer mer. Har fantastiske ferdigheter med ball, men blir i likhet med Kessie relativt anonym i perioder.

Suso – 5.5 – Er farlig ved noen anledninger og er involvert i noen gode angrep, men totalt sett er det ikke all verden til prestasjon fra Suso. Preger ikke kampen nok og blir mindre involvert enn vanlig.

Leao – 6.0 – Skaper voldsomt mye og er et konstant uromoment på topp, men er veldig ineffektiv i dette oppgjøret. Veldig god i det oppbyggende spillet og kunne fort scoret både ett og to.

Calhanoglu – 7.5 – Energisk og spillesugen! Scoret et fantastisk mål og assisterte Piatek på hans scoring. Var overalt og virket å ha en relativt fri rolle i Piolis system.

Innbyttere: Piatek – 6.5 – Scoret mål og gjorde sin jobb i innhoppet. Så ut til å bli matchvinner, men slik gikk det dessverre ikke.

Krunic – 6.0 – Viste en del lovende takter og kan fort være aktuell for mer spilletid.

Rebic – I/V – Spilte for kort til å bli vurdert.

Pioli – 5.5 – Det ble en særdeles skuffende start på Milan-karrieren for Pioli, med poengtap hjemme mot Lecce. Det var dog et resultat som sa lite om kampen og særlig i førsteomgang var Milan svært gode. Høyt press, mange bevegelser og stor vilje er ting vi ikke har vært bortskjemt med denne sesongen, men her så det lovende ut. Dessverre falt det litt sammen etter pause og på slutten ble man straffet brutalt etter noen feil.