top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (2-1)Milan leverte en av sine beste kamper for sesongen og tok tre poeng hjemme mot Lazio. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør et par kvalifiserte redninger og kan ikke lastes for målet. Trygg i feltarbeidet og solid i det han foretar seg på streken.

Calabria – 8,0 – Virkelig i ferd med å finne formen! Strålende på høyrebacken og gjør også en god figur når han flyttes over på venstre. Slår et fantastisk innlegg på 2-1 og noterer seg for ny assist. Jobber også utrettelig og gir god offensiv støtte, samt at han bidrar svært bra defensivt, med en rekke godt timede taklinger. Rett og slett en strålende forestilling fra den unge backen!

Bonucci – 6,0 – Stort sett solid, men sliter litt med Milinkovic-Savic i duellspillet. Har også noen småstygge balltap, men rydder stort sett opp på egenhånd. Vinner ballen fint ved flere anledninger og spiller med den roen som trengs bak der.

Romagnoli – 7,0 – Kompromissløs, sterk og trygg. Slår knapt en feilpasning, vinner omtrent det han er i av dueller og gjør også en svært viktig blokkering på en avslutning fra Milinkovic-Savic. Meget bra levert fra Romagnoli dette!

Antonelli – 5,5 – Blir tatt ute av posisjon på målet til Lazio, og virker noe kamprusten ved et par anledninger. Skal uansett ha for å gjøre en solid innsats i Rodriguez fravær, og kommer fra det på en god måte. Tidvis bra med fremover.

Kessie – 6,5 – Fortsetter den fine formen. Dekker enorme rom og har et fantastisk driv med ballen, uten at han skaper like mye her som sist.

Biglia – 6,5 – Deilig opptur mot gamle lagkamerater. Styrer midtbanen og vinner en rekke viktige dueller sentralt. Har noen balltap som kunne blitt kritiske, men alt i alt en svært god forestilling.

Bonaventura – 7,0 – En nytelse å se på til tider. Har et teknisk repertoar som få andre kan vise til og virker å ha funnet overskudd igjen den siste tiden. Viser seg frem med et par nydelig detaljer, er mye involvert og scorer etter et flott hodestøt. Noen grove feilpasninger, men totalt sett en kjempekamp.

Suso – 5,5 – Gjør mye bra, men svikter i det ballen skal avleveres i denne kampen. Den vanligvis så presise venstrefoten var ikke fininnstilt, selv om spanjolen steller i stand mye trøbbel også i denne kampen.

Cutrone – 7,0 – Setter inn det viktige førstemålet når han stuper inn etter et frispark og vinner duellen! Ellers kommer han ikke til det helt store, men jobber knallhardt, involverer seg i spillet og vinner dueller. Godt å se en slik vinnervilje!

Calhanoglu – 8,0 – Har løftet seg veldig siden Gattusos ankomst, og her leverte han sin beste kamp som Milan-spiller! Fryktelig vanskelig å stoppe, posisjonerer seg smart og spiller endelig med selvtillit! Fantastisk frispark på 1-0, et par susende skuddforsøk og en arbeidsmoral få andre kantspillere viser.

Innbyttere:

Abate – I/V – Gjør en solid figur i innhoppet på høyreback.

Andre Silva – I/V – Ikke helt venn med ballen, men vinner et par baller høyt i banen med god arbeidsmoral og klarer til tider å holde på ballen.

Borini – I/V – Brenner en brukbar mulighet og bidrar ellers lite.

Gattuso – 7,5 – Her har Gattuso gjort en kjempejobb! Dette laget hadde null selvtillit og arbeidsmoral når han tok over, men her ser det virkelig ut til å være overskudd på plass igjen. Godt organisert defensivt og brukbare offensivt, med en vilje vi ikke har blitt bortskjemt med å se denne sesongen. Kjempeopptur for laget, og nå kan man begynne å se oppover tabellen igjen!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page