top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (2-0)Milan vant i går overbevisende med 2-0 hjemme mot Lazio. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Blir ikke satt på de helt store prøvene, men håndterer det som kommer veldig godt. God posisjonering, bra i feltarbeidet og trygg i det han foretar seg.

Calabria – 7,0 – Svært solid prestasjon fra den unge backen. 19 år gamle Calabria hadde få problemer med å stoppe det som kom på hans side og bidro også bra offensivt. Tidvis litt svakt pasningsspill, men alt i alt en veldig god kamp. Svært nær å få en assist når han spiller til Niang på blank kasse.

Paletta – 7,0 – Starter med en stygg feil, men sett bort fra den er han stødigheten selv. Plettfri posisjonering, solid i duellene og rydder unna en hel del. Fantastisk takling når Keita er på vei alene igjennom.

Romagnoli – 6,5 – Ser tidvis bedre ut enn sin rekkekamerat da han har langt mer eleganse i spillet. Løser en del vanskelige situasjoner på strålende vis, men er også i overkant arrogant ved et par anledninger. Kunne med fordel klarert når det er som trangest, men det er godt å ha en stopper med ferdighetene Romagnoli besitter.

De Sciglio – 6,5 – Full kontroll på Djordjevic, som blir tatt av til pause. Deretter tar han Felipe Anderson ut av kampen og da er jobben gjort. Greit med også fremover og viser at han har bra fart når han blir med i kontringene. Burde fått en assist når han setter opp Bonaventura på nesten blank kasse. Stygg markeringsglipp på overtid, men blir ikke straffet for den.

Kucka – 7,0 – Ruver i duellspillet, dekker store rom og tar stort ansvar på midtbanen. Viser seg også frem offensivt med godt driv og noen tekniske finesser. Ikke langt unna scoring heller, takket være en skuddfot med trykk i. Strøken assist når han snapper opp ballen og spiller fri Bacca i bakrommet.

Montolivo – 6,5 – Har spilt seg opp de siste kampene og leverer en ny god kamp her. Trygg med ball og gode valg. Har litt problemer med å stenge mellomrommet når Keita og Anderson fører inn i banen, men gjør en grei kamp også defensivt. Bra aksjonsradius når han flyttes til indreløperrollen.

Bonaventura – 6,5 – Veldig skuddvillig og er nært å få betalt ved flere anledninger. Tilfører gjennombruddskraft når han spiller på midtbanen og viser taktisk klokskap etter at han flyttes opp på kanten. Flink til å finne rom og er veldig mye involvert i det offensive. Burde scoret.

Suso – 6,5 – Blir anonym i relativt store deler av kampen, men gjør bra ting når han involveres. Fantastisk når han får rettvendt seg med ballen og utfordrer mot forsvaret. Kunne fort fått en assist eller to riktignok, men er millimetre unna å finne Niang på den første og litt uheldig med hvor den andre spretter etter at den går i en Lazio-forsvarer.

Bacca – 7,0 – Setter inn kampens første med en iskald avslutning etter et godt bakromsløp. Har også flere gode gjennomspill og virker å finne tonen med Niang. Alltid løpsvillig, hvilket skaper bra med rom for medspillerne.

Niang – 7,0 – Et konstant uromoment! Lazio får aldri kontroll på Niang og han er involvert i absolutt alt Milan skaper. Løper seg fri alene med keeper etter fem minutter, men blir lagt i bakken av Bastos som skulle hatt det røde. Skaffer straffe og setter den iskaldt. Burde også scoret flere, men har litt marginer i mot.

Innbyttere:

Locatelli – 6,5 – Det er gledelig å se at 18-åringen går prøve seg og han presterer også godt når han kommer inn. I likhet med Monty sliter han litt når de hurtigste trekker inn i mellomrommet. Leverer 100% treffsikkerhet på pasningene og spiller seg fint ut av trøbbel ved noen anledninger.

Honda – I/V – Kommer inn med omlag 10 minutter igjen. Involvert i mye og har friske bein, men valgene er ikke fra øverste hylle.

Gomez – I/V – Inn i sluttminuttene. Rekker ikke utrette nevneverdig.

Montella – 7,0 – Det startet litt shaky, men Milan tok raskt over og leverte totalt sett en veldig imponerende forestilling. Slapp ikke hovedstadslaget til store sjanser før på overtid og laget skaper bra med sjanser. Holder nullen og vinner to kamper på rad, hvilket vi ikke har kunnet glede oss over på en stund. Deilig at han tør å gi unggutter sjansen. 8 av 14 spillere involvert i kampen er 23 år eller yngre. Det lover bra!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page