top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (1-2)Milan gikk på sitt første hjemmetap mot Lazio på en mannsalder, og den elendige sesongstarten fortsetter. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.0 – Får ikke gjort all verden med scoringene og gjør ellers noen gode redninger.

Calabria – 4.0 – Gjør en rekke feil og sliter voldsomt med posisjoneringen. Offensivt er innleggskvaliteten helt grusom og han er virkelig ikke i form om dagen. Blir overspilt alt for ofte.

Duarte – 4.5 – Blir en smågutt i duellen med Immobile på 1-0, hvor han er alt for dårlig til å ta ut motspiller i boks. Gjør også en del småfeil ellers, men viser seg frem med fysikk og han tar også en del ansvar i frispillingen. Svak involvering også på 1-2, hvor han ikke setter linja høyt nok.

Romagnoli – 5.0 – Må ta mye av skylden for den avgjørende scoringen, når han leser spillet helt feil. Det ødelegger muligheten for et forholdsvis godt resultat og ellers i oppgjøret hadde Romagnoli en håndfull med å håndtere Immobile.

Hernandez – 6.0 – Noe posisjoneringstrøbbel og det blir for stort rom å angripe i på 1-0. Fint innlegg i forkant av 1-1, men ikke hans beste kamp i Milan-trøya.

Paqueta – 5.5 – Blir ikke synlig nok, til tross for at han gjør mye fint med ball når han er involvert. Står for noen skumle balltap, uten at han blir straffet for det.

Bennacer – 6.5 – Gjør noen feil innledningsvis, men spiller seg opp og er stort sett veldig solid i dette oppgjøret. Dekker store rom, har voldsom løpskapasitet og løser også ting bra med ball.

Krunic – 6.5 – Svært lovende opptreden fra Milans nye midtbanespiller. Svært effektiv i kontringsspillet og viser hvorfor han har vært en offensiv trussel for Empoli tidligere.

Castillejo – 7.0 – Den som skapte klart mest for Milan og spilleren som stod frem i dette oppgjøret. Må dessverre ut med skade, men skapte flere gode muligheter og hadde et par gode forsøk fra distanse før den tid.

Piatek – 6.0 – Er siste Milan-spiller på ballen før scoringen, selv om det nok må settes som et selvmål. Beveger seg greit og kommer til noen muligheter, men treffer ikke mål med mange nok av avslutningene.

Calhanoglu – 6.5 – God i overgangsspillet og skaper noen muligheter på dødball. Nære ved scoring.

Innbyttere: Rebic – 6.0 – Kommer til noen sjanser og burde scoret på en fri heading, men viser iallfall at han har ferdigheter til å utrette noe når han kommer inn.

Leao – 6.0 – Vinner noen frispark i god posisjon med sine gode driblinger, men det blir ikke nok ut av det i dette oppgjøret dessverre.

Pioli – 5.0 – Det defensive henger svært dårlig sammen og det gjøres igjen en del endringer på laget, hvilket gjør at elleveren aldri får satt seg. Noen lyspunkt er det, men totalt sett var ikke dette all verdens prestasjon og det var på mange måter en fortjent seier til Lazio.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page