top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (1-1)Milan tok i går ett poeng i hjemmekampen mot Lazio. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – God kontroll på skuddene fra distanse og en matchavgjørende redning når han gjør en strålende strekredning i det Felipe Anderson kommer alene. Gode igangsettinger.

Abate – 6,0 – Havner på etterskudd ved én anledning, og det blir en kjempesjanse. Ellers svært bra defensivt, og det er avgjørende at han er raskere enn Felipe Anderson.

Zapata – 6,0 – Godkjent opptreden. Blir ikke utfordret veldig ofte, men fremstår som stødig og solid i dette oppgjøret.

Romagnoli – 6,0 – Et par strålende taklinger og tar ansvar med ball i frispillingen. Blir dratt ut av posisjon ved en del anledninger og faller også av for tidlig til tider, uten at det er kritisk ved noen anledninger.

Antonelli – 5,0 – Grusom markering på baklengsmålet! Slipper også til skudd fra Candreva litt for lett ved et par anledninger. Lite involvert offensivt.

Honda – 5,5 – Slår en del svært gode gjennombruddspasninger, men er lite involvert. Dessverre er innleggskvaliteten helt forferdelig, sett bort fra et strålende til Bonaventura, og Lazio er tydelig klar over hvor svak Honda er med høyrebenet.

Montolivo – 6,0 – Tilfører midtbanen mer trygghet, men tempoet er fryktelig lavt. Bra ballspiller og overraskende bra stats defensivt, men mangler kapasitet til å dekke nok rom i en midtbaneduo.

Bertolacci – 6,5 – Svært bra defensivt, hvor han både bryter og takler som en midtbaneterrier. Har også bra driv offensivt og viser flere tekniske finesser som generer muligheter. Litt for høy feilprosent på avleveringene.

Bonaventura – 6,5 – Som alltid en av Milans friskeste spillere. Nesten ufattelig at han ender kampen uten scoring, etter en rekke gode muligheter og forsøk! Et nydelig frispark som smeller i tverrliggeren og en rekke gode skuddmuligheter for øvrig. Bra med også i det oppbyggende spillet.

Bacca – 6,5 – Endelig tilbake på scoringslisten, med en strålende utsideavslutning. Kommer også til en god mulighet til, samt at han setter opp Honda i kjempeposisjon ved én anledning.

Luiz Adriano – 6,5 – Massivt forarbeid på målet og er sterk i oppspillsfasen. God til å holde på ball og har også tempo til å skape ting på egenhånd. Muligens snytt for straffe, og også nært scoring.

Innbyttere:

Balotelli – I/V – Bruker for lang tid med ball og senker tempoet. En fantastisk soloprestasjon, som holder på å gi scoring når han spiller Bonaventura på bakre stolpe.

Menez – I/V – Et par gode stikkere mot slutten, uten at de gir store muligheter. Ikke i den fysiske formen han bør være.

Mihajlovic – 6,0 – Ett poeng hjemme mot Lazio er ikke bra nok, men Milan styrer dette i store deler av oppgjøret. Skaper mer enn nok sjanser til å score mer enn det ene, og har egentlig god kontroll også i det defensive, sett bort fra ved personlige feil.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page