top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (1-0)Franck Kessies straffescoring senket Lazio i den viktige kampen om fjerdeplassen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Reina – 7,0 – Åpner kampen med en helt fantastisk redning og legger grunnlaget for at det blir seier. Ellers ikke veldig mange redninger han må gjøre, men han er trygg i feltarbeidet og setter i gang kontringer med gode utkast gang på gang. Trygg med ballen i beina og spiller med stor ro.

Calabria – 6,0 – Er ikke helt i toppform og gjør en del unødvendige feil her også, uten at det blir straffet. Noe slurvete pasningsspill og innleggene sitter ikke helt, men defensivt gjør Calabria en fin jobb.

Musacchio – 7,0 – Rotet det til i Torino, men blir avgjørende i positiv forstand her! Forrige kamp laget han straffe, denne gang skaffet han den. Ellers spiller han en solid kamp på stopperplass.

Romagnoli – 6,5 – Slipper til noen muligheter tidlig i kampen, men utover i oppgjøret har stopperparet full kontroll på det meste fra Lazio. Blir dessverre skadet, så får vi håpe kapteinen ikke blir for lenge ute.

Rodriguez – 6,0 – Stort sett bra kontroll, men havner i trøbbel ved noen anledninger og er fryktelig nære ved å lage et straffespark på slutten.

Kessie – 7,0 – Tidvis strålende! Er overalt og viser hvor mye han kan tilføre laget. Gjør en kjempejobb defensivt og bidrar også fremover, samt at han setter den avgjørende straffen.

Bakayoko – 7,5 – Banens gigant! Ekstremt god i det defensive, hvor han vinner ballen gang på gang med godt timede taklinger. Er også veldig bra med ball og får vist seg fra sin beste side når han ligger i den sentrale rollen.

Calhanoglu – 6,5 – Ny god kamp på midtbanen fra Hakan, som bidrar med både kreativitet og arbeidskapasitet. Legger ned en stor jobb i presspill, og er også en bra bidragsyter fremover. Noen gode distanseskudd, og involvert i flere gode overgangsmuligheter.

Suso – 6,0 – Noen fine involveringer, hvor han blant annet er nære ved å score mot slutten av kampen. Suso ødelegger dog en hel del i denne kampen, hvor han tar dårlige valg og senker tempoet på en rekke overganger.

Piatek – 6,5 – Kommer seg til sjanser, viser luftstyrken sin og legger også til rette for flere gode muligheter. Jobber knallhardt frem til han er utslitt og blir tatt av.

Borini – 6,5 – Skaper ting med fart og vilje til å gå rett på, og Borini gjør også en del fint teknisk her. Jobber knallhardt og løser oppgaven både som kant og back på en god måte.

Innbyttere: Laxalt – 6,0 – Går i det med livet som innsats, både på godt og vondt. Ikke alltid det er taktisk like gjennomtenkt, men med tre mann bak seg i stopperrekka fungerer det.

Zapata – 6,5 – Veldig godt innhopp. Går på et vanvittig soloraid som skaper en god mulighet for Piatek, bare minutter etter at han kommer inn. Ellers var han solid defensivt og hadde bra kontroll etter at han kom inn.

Cutrone – I/V – Skaper en del på den korte tiden han får og er nære ved å få seg en scoring. Jobber hardt og gir Lazio en del å jobbe med.

Gattuso – 7,5 – Det hele starter veldig svakt, men Milan spiller seg gradvis inn i kampen og tar over mer og mer. I andreomgang har man bra kontroll, og uten at Milan skaper enormt med muligheter var det en solid prestasjon! Gattuso løser også utfordringene som oppstår med skader, og lykkes godt med å legge om formasjonen i andreomgang.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page