top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (0-1)Milan leverte en svært skuffende prestasjon mot Lazio, og det endte med 0-1-tap. Dermed røyk muligheten for en cupfinale. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Reina – 7,0 – Står en strålende kamp, og er nesten alene grunnen til at Milan henger såpass godt med som de gjør. Gjør en rekke gode redninger, men burde kanskje klart å stoppe Correa ettersom vinkelen var såpass spiss.

Musacchio – 5,0 – Sliter defensivt og blir tatt med på en del løpeturer av Immobile og Correa. Bra med ball.

Caldara – 6,5 – Den beste av de bak. Veldig solid, og spiller med stor ro. Tar ned ballen fint i flere situasjoner og setter i gang spillet på en god måte.

Romagnoli – 5,5 – Ikke like god som vi er vant til å se ham. Trøbler litt med posisjoneringen og er kanskje noe preget av at man går ut med tre bak.

Calabria – 6,5 – Leverte en veldig god førsteomgang og er bra defensivt. Kommer også til en god avslutning, og er blant Milans beste frem til han dessverre pådrar seg en alvorlig skade.

Kessie – 5,5 – Ikke på samme nivå som sist vi møtte Lazio. Sliter med ball og gjør en del rare valg, men løper og tar duellene.

Bakayoko – 6,0 – Gjør en grei grovjobb på midten og vinner ballen mye. Har en vanvittig fysikk, men ikke helt venn med ballen i denne kampen.

Laxalt – 4,5 – Sliter med å håndtere en offensiv Romulo, og har ingenting å komme med fremover.

Suso – 5,0 – Skaper fint lite og har problemer med å komme seg fri. Mangler tempo i overgangsspillet.

Piatek – 5,0 – Har absolutt ingenting å jobbe med. Vinner noen frispark når de lange oppspillene kommer, men ellers var dette tynn suppe. Får en god sjanse

Castillejo – 5,0 – Har mer fart i kroppen enn Suso, men skaper ikke all verden han heller.

Innbyttere:

Conti – 5,0 – Leverer ikke på samme nivå som Calabria. Greit med fremover, men sliter defensivt.

Calhanoglu – 5,5 – Klarer ikke prege kampen etter at han kommer inn og blir løpende mye imellom, uten å få tak i ball. Slår noen gode dødballer.

Cutrone – 5,5 – Får satt en ball i mål, men blir korrekt avvinket for offside. Utover dette kommer han ikke til all verden.

Gattuso – 5,0 – Dette var ikke all verdens prestasjon. På hjemmebane mot et Lazio man har hatt godt tak på hadde jeg forventninger til at Milan skulle levere en solid prestasjon, men den gang ei. Valget av Laxalt er vanskelig å forstå, laget virker ikke ordentlig påskrudd og igjen savnes det en offensiv plan.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page