top of page

Spillervurderinger: Milan – Lazio (0-0)Det første oppgjøret mellom Milan og Lazio i Coppa Italia endte 0-0. Dermed avgjøres alt på Stadio Olimpico. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Leverer en solid kamp i målet, med et par gode redninger. De fleste avslutningene kommer fra distanse, men reaksjonsredningen på Milinkovic-Savic heading er det høy klasse på!

Abate – 6,5 – God kontroll på Felipe Anderson og gjør en meget bra jobb defensivt. Virker å være fysisk litt tilbake der vi har vært vant med å se ham, og løper opp en rekke potensielt farlige angrep i denne kampen. Bidrar ikke fremover.

Bonucci – 6,5 – Ser nesten merkelig passiv ut i hodedueller, men ellers er det forholdsvis bra. Svært god med ball, finner konstruktive løsninger og gjør noen viktige taklinger som hindrer potensielt store sjanser.

Romagnoli – 6,5 – Virkelig levert varene den siste tiden, og varter opp med en ny god prestasjon her. Sterk i duellene, viser at han har forholdsvis bra fart i beina og leverer igjen nesten feilfritt med ball.

Borini – 6,0 – Noe mer på gyngende grunn enn resten av forsvarsrekka, men får stort sett ryddet opp. Slipper til skudd fra sin side litt lett ved noen anledninger grunnet posisjoneringsfeil. På den positive siden er det et par gode bidrag offensivt og noen viktige klareringer.

Kessie – 6,0 – Bruker fysikken sin godt i en del situasjoner og er viktig i overgangsspillet til Milan, men blir noe unøyaktig i denne kampen og står for litt mange balltap.

Biglia – 6,0 – Leverer igjen godt i duellspillet på midten, og vinner mange baller. I perioder blir Biglia dog litt overspilt grunnet tempoproblemene, men alt i alt en godkjent opptreden.

Locatelli – 5,0 – Lite involvert og høy feilprosent når han først får ballen. Kommer til et par ok sjanser og bruker fysikken ved et par anledninger, men blir totalt sett for lite synlig.

Suso – 5,0 – Skaper lite og blir for lett å lese når han hele tiden vil trekke inn i banen. Setter opp et par gode situasjoner, men gjør også mye rart. Upresise avleveringer på både dødballer og innlegg.

Kalinic – 4,5 – Stasjonær og tam. Sliter veldig med å prege kampen og er nærmest usynlig i dette oppgjøret. Får lite å jobbe med, men bør likevel klare noe mer enn det han leverer.

Bonaventura – 5,5 – Tidvis leken og frisk, men blir lite involvert ute på venstrekanten. Har et par fine fremspill til potensielt gode muligheter, uten at det gir sluttprodukt.

Innbyttere:

Calhanoglu – 5,0 – Gjør fryktelig mange feil i starten av innhoppet, og sliter med å komme seg inn i kampen. Etter hvert blir det bedre og tyrkeren bidrar til at Milan etablerer et trykk mot slutten, men brenner alle sjansers mor på returen etter Cutrones store sjanse. Svakt innhopp, selv om en del av det som gjøres er bra.

Cutrone – 7,0 – Kommer inn de siste tjue og viser hvorfor han er Milans toppscorer denne sesongen. Får ikke noe tellende resultat, men skaper sjanser, jager på alt og vil ekstremt mye. Fryktelig nær scoring med en god heading, men blir stoppet av en god redning fra Strakosha.

Andre Silva – I/V – Får ikke veldig mye tid til å komme inn og utgjøre en forskjell, men klarer å involvere seg i større grad enn Kalinic. Har nesten like mange touch og pasninger på ti minutter som det Kalinic har på 80 og har et steg og teknikk som gjør at man har tro på at det skal skje noe, selv om det ikke ble tilfellet her.

Gattuso – 6,5 – Skal ha honnør for den jobben som er gjort. Etter de to kampene mot Lazio sitter man med et inntrykk av at det er et helt annet lag enn tidligere. Man henger godt sammen defensivt og slipper ikke til veldig mye mot et lag som har scoret på bestilling før disse kampene. Offensivt var det litt dødt fra start, før man får løftet seg i andreomgang og virkelig har trykket på slutten. Spillerne virker å tåle 90 minutter langt bedre, og prestasjonene er totalt sett langt bedre enn tidligere i sesongen. Må snart innse at Kalinic aldri vil levere det som kreves, og gi de to ungguttene sjansen fra start langt oftere.

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page