Spillervurderinger: Milan – Juventus (4-2)

Milan tok en svært overbevisende seier etter å ha snudd fra 0-2 til 4-2 mot Juventus. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.5 – Kunne kanskje klart å stoppe Ronaldos avslutning, men gjør ellers flere gode redninger og er igjen trygg med ballen i beina.

Conti – 6.5 – Hadde ganske god kontroll på Ronaldo når han holdt seg bredt i banen og leverte en solid opptreden, uten at han var veldig mye med fremover i banen.

Kjær – 7.0 – Ekstremt oppofrende og gir alt i duellene, samt at han kaster seg inn for å blokkere. Stort sett god gjennom det meste av kampen, selv om han har en svak involvering i forkant av 0-2.

Romagnoli – 4.5 – Milans klart svakeste i denne kampen, og kapteinens svakeste prestasjon på lenge! Blir med på Higuains løp på 0-1, til tross for at han følges av Kjær og roter det til når han går i duellen med Kjær på det andre Juventus-målet. Virker litt utrygg i flere situasjoner, men står opp mot slutten og avslutter godt.

Hernandez – 6.0 – Leverer en godkjent forestilling og er som vanlig friskt med offensivt, men blir dratt av litt lett når Rabiot slår tunnel på ham før han avanserer og setter inn kampens første.

Saelemaekers – 6.0 – Gjør først og fremst en solid jobb defensivt og bidrar godt gjennom det. Kunne gjort mer offensivt.

Kessie – 8.5 – Igjen en stor kamp fra Kessie, som er dominerende på midtbanen på dagen. Vi får håpe at alle overgangsrykter roer seg, for denne utgaven av Kessie er blant lagets aller beste spillere. Han scorer også 2-2-målet etter å ha vært involvert i kombinasjonsspillet før han tok seg gjennom forsvaret og avsluttet.

Bennacer – 7.0 – God med ball og spiller med selvtillit. Er som vanlig sterk i det defensive, men plukker nok et unødvendig gult kort som hemmer ham noe i etterkant.

Paqueta – 6.0 – Har noen flotte gjennombruddspasninger og har en del fine involveringer, men roter seg også tidvis bort i farlige situasjoner som fører til kontringsmuligheter for Juventus. Spiller i en noe uvant rolle. Tas ut til pause.

Ibrahimovic – 7.5 – Spiller ikke noen veldig god førsteomgang, selv om han får en ball i nettet, som så blir annullert for offside. Etter hvilen noterer han seg nok en gang for scoring og assist. Sikker straffe denne gang og involvert i en del gode angrep før han byttes ut.

Rebic – 8.5 – I likhet med Zlatan noe usynlig før pause, men spiller seg opp utover i kampen og er involvert i veldig mye av det Milan skaper etter pause. Avgjørende for snuoperasjonen med scoring og assist, samt at han skaffer straffen som startet det hele! Jakter på alt og er også god som første pressledd.

Innbyttere:

Calhanoglu – 7.0 – Startet på benken etter en skade sist, men kommer inn i pausen. Bidrar godt til snuoperasjonen og er blant annet involvert i forkant av det tredje målet.

Leao – 7.5 – Får den siste halvtimen og blir med på den fantastiske snuoperasjonen! Scorer ett mål og skaper mye trøbbel for Juve-forsvaret. Nært en scoring til når han er våken på en retur, men burde avsluttet på første berøring.

Bonaventura – 7.0 – Kommer inn og leverer en målgivende når han setter opp det fjerde målet. Jobber svært godt.

Calbria – I/V – Kommer inn på slutten.

Krunic – I/V – Kommer inn på slutten.

Pioli – 9.0 – Dette er det mest imponerende Milan har gjort under Piolis ledelse. Det er kanskje ikke den beste kampen de har spilt, men den mentaliteten Milan viste her etter å ha kommet under 2-0 mot Juventus er ekstremt imponerende og det fortjener Pioli en del ære for. Har også fått på plass et solid lag og treffer godt med byttene.