top of page

Spillervurderinger: Milan – Juventus (1-1)Milan tok i mot Juventus til storkamp i midtuka, når det første oppgjøret i semifinalen av Coppa Italia gikk av stabelen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Ikke all verden å gjøre, men er solid når han må i aksjon og har en svært god reaksjonsredning. Klarer ikke stoppe straffen. Bør kanskje stå lengre på straffer igjen. Har en tendens til å gå litt tidlig.

Calabria – 6.0 – Har stort sett bra kontroll på Ronaldo hele kvelden, og viser at han har bra fart i en del dueller med både ham og Alex Sandro. Svært uheldig som får straffen i mot seg på slutten, selv om han skulle vært tettere i Ronaldo.

Kjær – 6.5 – Leverer sin kanskje beste kamp siden han kom til Milan. Solid i duellspillet og spiller med stor ro. Litt tempoproblemer, men klarer å skjule dem bedre her.

Romagnoli – 7.0 – Er i likhet med Kjær veldig solid i dette oppgjøret, og Romagnoli er den som tar mest ansvar i midtforsvaret. Veldig god prestasjon fra kapteinen.

Hernandez – 5.5 – God begge veier og leverer en god kamp frem til han blir utvist. Det første gule kortet er håpløst, men han tar for stor risiko når han får det andre.

Castillejo – 7.0 – Løper utrettelig, bidrar begge veier og leverer assisten på Rebics scoring. Blitt en viktig del av dette Milan-laget.

Kessie – 6.5 – Virker tryggere med ball enn på lenge og er flink til å holde på ballen etter at Milan blir redusert til ti mann. Bidrar også svært godt før det, med duellstyrke og defensiv forståelse av spillet.

Bennacer – 7.0 – Er virkelig blitt den sentrale midtbanespilleren man har sett etter i så lang tid. Dekker enorme rom, spiller med en voldsom aggressivitet og er i tillegg en solid pasningsspiller. Leverer veldig godt i tospann med Kessie.

Rebic – 7.5 – Scorer nok en gang og holder på å bli matchvinner med sin volley-scoring! Støtter opp rundt Ibrahimovic og er en håndfull med sine kvikke vendinger og sin uforutsigbarhet.

Calhanoglu – 6.5 – Bra i det oppbyggende spillet, kombinerer bra med Zlatan og jobber hardt. Solid kamp fra tyrkeren, uten at han leverer de helt store prestasjonene.

Ibrahimovic – 6.5 – Er svært viktig for laget med sin duellkraft på topp. Legger fint til rette for flere gode muligheter og gjør totalt sett en bra kamp, men blir statisk på topp.

Innbyttere: Laxalt – 6.0 – Gjør en solid jobb i sin første kamp tilbake i Milan. Blir ikke satt på så mange prøver, men ser relativt bra ut.

Saelemaekers – I/V – Kommer inn mot slutten og leverer en solid prestasjon. Trygg med ball og jobber godt defensivt.

Paqueta – I/V – Kommer inn de siste minuttene og legger ned en solid innsats defensivt.

Pioli – 7.0 – Dette var en veldig god prestasjon fra Milan! Hadde fortjent seier og er tidvis nærmest overlegne mot Juventus, selv om det faller en del utover i andreomgang.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page