top of page

Spillervurderinger: Milan – Juventus (0-2)


Juventus ble for sterke når de kom på besøk på San Siro, og Higuain sørget for 2-0-seier til gjestene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,0 – Bør dekke det korteste hjørnet bedre, og spesielt 1-0 skal være innenfor rekkevidde. Higuains andre kommer etter en fantastisk avslutning, men i denne kampen ble Donnarummas fremste svakheter avdekket. Unggutten må bli bedre til å dekke det nærmeste hjørnet og med beina.

Zapata – 6,0 – Gjør stort sett jobben sin forholdsvis godt. Kunne vært tettere oppi Higuain i forkant av 1-0, men gjør ingen klare feil og rydder tidvis opp godt.

Romagnoli – 5,5 – Startet veldig godt og er i det store og hele ganske god, men blir for passiv på 1-0 og burde klart å blokkere skuddet fra Higuain. Svært bra med ball, med en treffprosent på 98!

Rodriguez – 5,0 – Er ingen stopper og kommer ikke til sin rett i den bakre treeren. Svak treffprosent på de lange crosserne, men ellers bra med ball. Henger ikke med på 2-0, hvor han blir fintet fullstendig ut av Higuain.

Abate – 5,5 – Sliter tidvis med å håndtere situasjonene når Asamoah kommer langt frem i banen og Mandzukic trekker inn. Abate er også sjanseløs mot kroaten i lufta, men skal ha for at han ikke blir gått av. Har et par gode bidrag offensivt, og kunne fått en assist om Kalinic hadde vært litt mer på hugget.

Kessie – 5,0 – Gjør en rekke stygge pasningsfeil og sliter med å bidra noe særlig fremover. Defensivt gjør han en god jobb, men det forventes betydelig mer fra Kessie i kamper som dette.

Biglia – 4,5 – Drar ned tempoet i Milans overgangsspill, gjør stygge feil og mister ballen grunnet manglende oversikt ved flere anledninger. Klarer ikke ta ut Dybala i de avgjørende situasjonene og pipes ut når han blir tatt av etter timen.

Borini – 5,0 – Blir fullstendig avkledd på 2-0, hvor han gjør et taklingsforsøk som er helt håpløst. Har en del defensive svakheter, og henger ikke med Cuadrado når han spiller på venstresiden. Noe bedre når han kommer over på høyre, hvor han slår et par farlige innlegg.

Calhanoglu – 5,0 – Ikke veldig mye involvert, og sliter med å utrette det helt store offensivt. Burde fått en assist, når han er nest ist på ballen i det Kalinic kommer alene. Mangler litt på evnen til å dekke rom defensivt.

Suso – 5,5 – Juventus er veldig obs på trusselen fra Suso, og er raskt på ham med flere mann i det spansjolen får ballen. Vanskelig å skape noe, selv om ballbehandlingen er bra og han beveger seg smart.

Kalinic – 5,0 – Sjanseløs i duellene når det slås langt, og gjør for mange av bevegelsene litt halvveis. Kommer til en enorm sjanse, men klarer ikke overliste Buffon i en situasjon hvor han bør score. Timer svakt på et par gode innlegg han burde fått mer ut av.

Innbyttere:

Locatelli – 5,5 – Ikke noe spesielt godt innhopp. Har bedre tempo enn Biglia, men sliter i likhet med argentineren med å håndtere Dybala. Slår bort for mange baller og virker litt heit.

Antonelli – 5,0 – Får ikke til veldig mye og sliter med å håndtere en frisk Cuadrado.

Andre Silva – I/V – Kommer ikke inn i kampen i det hele tatt på det kvarteret han spiller.

Montella – 5,0 – Det begynner å se stygt ut for Montellas fremtid i klubben, etter fire strake hjemmekamper uten scoring. Milan startet godt, men er rett og slett ikke gode nok til å hamle opp med Juventus. Gjestene er heller ikke veldig gode, men effektiviteten er en helt annen enn hva Kalinic klarer å bidra med for Milan. Ingen taktisk katastrofe, men Montella sliter med å få det beste ut av laget og gjør en del rare prioriteringer. At Musacchio ikke spiller her er nesten ubegripelig, og byttene i andreomgang utgjør lite slik kampbildet er. Virker å ha gitt litt opp det å spille seg ut og ender opp med å slå mye langt mot en fysisk underlegen spiss, hvilket ikke er spesielt vellykket.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page