top of page

Spillervurderinger: Milan – Juventus (0-2)Milan klarte ikke å hamle opp med Juventus og det endte til slutt med 2-0-tap. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Lite å gjøre med scoringene og gjør noen gode redninger ellers. God kvalitet på igangsettingene også i dette oppgjøret.

Abate – 5,5 – Grei kontroll defensivt, men tilbyr lite offensivt. Trøbler tidvis litt med Ronaldo når han utfordres én mot én. Slipper til innlegget på 1-0 for lett.

Zapata – 6,0 – Gjør få feil og har god kontroll sentralt sammen med Romagnoli. Bra presisjon i pasningsspillet og solid posisjonering, samt at han har fysikk til å stille opp i duellene med Juve-spillerne.

Romagnoli – 6,5 – Rydder unna svært mye og har lite han kan gjøre med scoringene. Veldig bra med ball og tar lederansvar, selv om det ikke ender med poeng.

Rodriguez – 5,0 – Blir regelrett knust i duellen på Mandzukics scoring, og gjør en fryktelig dårlig jobb med å hindre kroaten i å gå opp. Den Milan-spilleren som har flest involveringer med ball og gjør en del bra i frispilling, men sliter defensivt, spesielt når Cancelo kommer fremover i fart.

Suso – 5,5 – Blir tatt ut av kampen for det meste, men har noen øyeblikk hvor han viser hvorfor han er en av Serie As beste spillere for øyeblikket. Bidrar for dårlig defensivt.

Kessie – 6,5 – Gjør en meget solid jobb på midtbanen sammen med Kessie, hvor duoen vinner det mest av dueller og også klarer å ta tak i ball og gjøre fornuftige valg.

Bakayoko – 6,5 – Tar stadig steg i riktig retning og her leverer han godt også mot en veldig god motstander. Sterk i duellene, et voldsomt driv med ball og er en spiller som også er kapabel til å gå av folk med ballen i beina.

Calhanoglu – 5,0 – Sliter med å prege kampen og blir lite involvert, samt at han ikke får til all verden når han får ballen.

Higuain – 4,0 – Gjør en del bra, men ødelegger mye for seg selv i denne kampen. Skaffer en straffe, men brenner den selv og det er nok med på å føre til at han mister hodet fullstendig og snakker på seg rødt kort.

Castillejo – 5,5 – Sliter i likhet med Calhanoglu med å komme inn i kampen, men skal ha for gode bevegelser og at han alltid er på løp.

Innbytter:

Cutrone – 5,0 – Får til fint lite på den halvtimen han får, men skulle muligens hatt en straffe når han blir sparket ned av Chiellini, langt unna hvor ballen er.

Borini – I/V – Det var ikke mye Gattuso hadde å sette inn fra benken her.

Laxalt – 4,0 – Roter det til på 2-0 og må ta mye av skylden for det målet. Svakt innhopp.

Gattuso – 5,5 – Det ender i et skuffende tap, men Milan gjør mye bra her. De er fullt på høyde med Juventus i store deler av kampen, og hadde man gått til pause på 1-1 mot ti mann(Benatia skulle hatt sitt andre gule på straffen) ville fort ting sett annerledes ut. Har ikke mye å sette inn og det blir vanskelig utover i kampen, men spillet er fryktelig mye bedre enn mot Inter.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page