top of page

Spillervurderinger: Milan – JuventusSpillervurderingene denne uken kommer dessverre alt for sent. Det beklager vi, men her er de iallfall:

Donnarumma – 6,5 – Leverte noen strålende reaksjonsredninger og er tidvis stor på streken. Kan ikke lastes for målene.

Abate – 5,0 – Sliter med posisjonering og havner ofte på etterskudd. Alex – 6,5 – Bunnsolid fra start og leverer gjennom stort sett hele kampen. Scorer også med et godt hodestøt etter en corner. Opphever offsiden på 1-1, når han egentlig bør gå i den andreduellen. Romagnoli – 5,0 – Spiller ikke sin beste kamp, og blir litt smågutt i duellspillet. Det vises veldig tydelig på 1-1-scoringen, hvor han gjør en svak jobb både i duellen og i etterkant. Antonelli – 6,0 – Leverer en god kamp. Har bra kontroll defensivt og er fint med fremover i banen. Burde satt inn en scoring når han får en avslutningsmulighet fra kloss hold.

Honda – 5,5 – Starter godt, men blir lite synlig utover i kampen. Kucka – 6,5 – Rå duellkraft. Stor aksjonsradius og nydelig tempo. Setter opp noen fine avslutningsmuligheter på utsiden av straffefeltet. Litt på etterskudd til tider, spesielt mot slutten. Monty – 6,0 – Bra defensivt, og tar mye ansvar med ball. Bruker for lang tid med ball nesten hver gang, og ødelegger dermed en del av rytmen i det offensive. Bonaventura – 5,0 – På kanten til usynlig. Lykkes ikke med mye.

Balotelli – 6,5 – Starter helt strålende og har en rekke gode skuddforsøk. Fryktelig nær scoring, og burde satt ballen på så godt som åpent mål. Involvert i alt som skapes og slår en fantastisk corner som gir 1-0. Bacca – 4,5 – Fryktelig tynt. Knapt borti ballen, og har skylapper på når han først får den. Leverer en god avslutning som ikke er langt unna å gi scoring.

Innbyttere: Luiz Adriano – 5,5 – Sliter med å prege kampen, men legger ned en vanvittig innsats for å snu det. Boateng – I/V – Tilfører svært lite.

Mihajlovic – 6,0 – Milan var fullt på høyde med Juve, og kunne like gjerne vunnet. Defensiv dødball er et stort problem. Hvorfor markerer Abate en mann på 1.88? Ellers har laget bra struktur i store deler av kampen. Ble hans siste kamp som Milan-trener, utrolig nok.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page