top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (3-2)Derbyet endte med et forsmedlig tap. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

Donnarumma – 5,5 – Burde gjort en bedre jobb på den første scoringen, men kan ikke lastes for de to siste. Nære ved å redde straffen og har ellers noen gode redninger.

Conti – 5,0 – Sliter med Perisic og er ikke i nærheten i duellen som gir 1-0. Jobber godt defensivt, men blir tatt på fysikk. Offensivt er han villig med, men kommer til lite.

Musacchio – 6,5 – Scorer målet som ga Milan et håp igjen mot slutten av kampen og er ellers den eneste i forsvarsrekka som gjør en jevnt over god kamp. Trygg med ball, setter inn noen viktige taklinger og leverer til godkjent, men er en del av et forsvar som ikke gjør noen god kamp.

Romagnoli – 5,0 – Leverer sin svakeste prestasjon på lenge. Plukker ikke opp mann på 1-0 og taper duellen på 2-0. Pådrar seg et gult kort for klaging på dommeren, for fjerde gang denne sesongen!

Rodriguez – 5,0 – Sliter defensivt og er ikke kvikk nok til å følge Politano. Det gjør at han posisjonerer seg dårlig for å kompensere, og totalt sett blir det en kamp hvor han er mye bakpå.

Kessie – 5,0 – Skaper fryktelig dårlig stemning når han blir tatt av etter en relativt svak kamp. Klarer ikke ta tak i midtbanen og gjør ikke en god nok jobb defensivt.

Bakayoko – 7,0 – Scorer sitt første mål for Milan og er blant lagets beste spillere i denne kampen. Startet litt svakt, men spilte seg opp og var den eneste som holdt sammen midtbanen til en viss grad.

Paqueta – 4,5 – Et par friske forsøk offensivt, men det defensive er svært kritikkverdig her. Posisjonerer seg svakt, tar ikke returløpene og gir Inter veldig gode forhold i denne kampen.

Suso – 5,5 – Ikke en veldig god kamp, men slår et strålende innlegg i forkant av den andre scoringen. Ellers er han lite involvert og sliter med å skape det helt store, før helt på tampen, når han slår et fantastisk innlegg som Castillejo dessverre ikke klarer å omsette.

Piatek – 5,5 – Har lite å jobbe med, men klarer å komme til noen ok muligheter. Startet godt med noen fine kombinasjoner, men sliter ellers i dueller med Inters solide hodespillere i midtforsvaret.

Calhanoglu – 6,5 – Den beste av Milans offensive spillere. En assist og to gode skuddforsøk, samt flere gode dødballer og innlegg. Jobber også godt defensivt, og leverer en god kamp.

Innbyttere: Castillejo – 5,0 – Gjør en langt bedre jobb enn hva Paqueta gjorde, og viser stor vilje. Dessverre gjør han en kjempetabbe når han lager straffen, med en fryktelig unødvendig felling. Nære på å gjøre det godt igjen på tampen, men blir hindret av Handanovic.

Cutrone – 5,0 – Sliter med å komme til det helt store, før han på slutten får en kjempemulighet. Den blir dessverre blokkert av D’Ambrosio, og Cutrone går nok en gang målløs av banen.

Conti – I/V – Tilfører fart og kreativitet på høyresiden, og slår innlegget som gir Cutrones store sjanse. Får et rødt, men det ble endret til gult etter bruk av VAR.

Gattuso – 5,5 – Her blir Milan overløpt på midten og det ender i en fortjent seier til Inter. Milan skal ha for å vise kampånd helt til siste slutt, og det holder på å gi resultat, men det hele ender dessverre i et skuffende tap. Gattuso tar grep tidlig og får endret kampbildet noe, uten at det er nok.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page