top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (3-0)Milan tok imot byrival Inter til en svært avgjørende kamp på et fullstappet San Siro i gårsdagens storoppgjør. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Har ikke all verden å gjøre, men gjør en bra jobb med å komme tidlig ut for å avverge muligheter. Noen gode redninger og alt i alt en god kamp, men holder på å rote det til med en stygg feil på et tilbakespill.

Abate – 6,5 – Svært bra kontroll defensivt, og holder Ljajic stille gjennom hele oppgjøret. Bryter godt ved en rekke anledninger og gjør ingen nevneverdige feil. Lite med fremover.

Alex – 7,5 – Er noe klønete når han lager straffesparket, men det er noe strengt idømt fra Damato. Sett bort fra den situasjonen er Alex bunnsolid. Brasilianeren leser spillet på utsøkt vis ved to avgjørende anledninger og står for både flest ballbrudd og klareringer i oppgjøret. Stanger Milan i ledelsen etter en dødball.

Romagnoli – 7,0 – Er litt ute på tur ved to anledninger tidlig i førsteomgang, men spiller ellers en strålende kamp. Leser spillet strålende, rydder unna i stor stil og er en god sikring når Alex støter ut.

Antonelli – 6,0 – Svært villig med offensivt, men etterlater i overkant store rom på venstresiden. Dette var tidvis noe kritisk, men et solid stopperpar ryddet opp. Svak markering på Eders kjempesjanse i innledningen. Bra 1v1 defensivt og godt kombinasjonsspill.

Honda – 7,0 – Strålende innlegg på 1-0, og ellers bidrar han godt i det offensive. Mangler tempo til å gå forbi motspillere i 1v1-situasjoner, men løser de med godt kombinasjonsspill. Jobber godt defensivt og leverer en veldig solid kamp.

Kucka – 8,0 – Mihajlovic har kalt Kucka en tanks i etterkant av kampen, og det er ikke uten grunn. Sloveneren var enestående. Bryter Inter en rekke ganger på midten, har et voldsomt driv med ball og en aksjonsradius utenom det vanlige. Manglet bare scoring for å toppe en strålende kamp. Noe å gå på når det kommer til blikk og valg, men fortjener all skryt etter denne kampen.

Montolivo – 6,5 – Ballsentralen leverer en godkjent kamp. En del gode pasninger, men bruker for lang tid med ball og står for noen unødvendige balltap. Leser spillet godt i det defensive, men mangler litt tempo til å ha stor nok aksjonsradius som en del av en midtbaneduo. Strålende de siste 15 hvor han tidvis leker seg med Inters spillere.

Bonaventura – 7,0 – Som alltid mye involvert. Kommer til et par godkjente sjanser selv, men treffer ikke godt nok. Involvert i flere gode angrep og viktig i overgangsfasen mellom forsvar og angrep. Fantastisk forarbeid til 3-0 når han sender Murillo på bærtur og setter opp Niang i scoringsposisjon.

Niang – 7,0 – Gjør ikke en veldig stor kamp i utgangspunktet, men er avgjørende når det gjelder. Fantastisk innlegg når Bacca øker til 2-0, og setter selv inn det avgjørende 3-0-målet. Prøver på mye, men ender med for mange balltap. Legger ned mange meter.

Bacca – 7,0 – Ikke så veldig synlig i store deler av kampen, men gjør det han skal når han scorer i sin fjerde kamp på rad. Strålende bevegelse i boks og iskald når muligheten byr seg.

Innbyttere:

Balotelli – I/V – Får et ufortjent, men unødvendig gult kort umiddelbart. Viser dog at han har blitt roligere og håndterer det med et smil før han leker litt med Inter-spillerne. God til å holde på ball og har strålende ferdigheter med ball.

Bertolacci – I/V – Kommer inn på tampen, når kampen er avgjort.

Boateng – I/V – Får de siste minuttene.

Mihajlovic – 7,0 – Hvilken opptur! Milan viser seg igjen som et godt lag mot relativt bra motstand, og som mot Fiorentina har Milan stort sett full kontroll defensivt samtidig som det skapes mer enn nok sjanser til å score mål. Tøft å benke Bertolacci for Kucka, men lykkes til det fulle med det. Milan virker å ha funnet ut av hvordan man skal håndtere kamper mot topplag, så nå gjelder det bare å følge opp mot antatt svakere motstand.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page