top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (2-2)Milan spilte i går 2-2 i byderbyet mot Inter. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Lite å få gjort med baklengsmålene, den første et kremmerhus fra Candreva og den andre en smart avslutning fra Perisic. En del svake involveringer med beina, men får et stort pluss for den fantastiske igangsettingen som skaper 1-0!

Abate – 6,5 – Gjør en meget solid kamp, hvor han holder Perisic helt stille gjennom så godt som hele kampen. Når kroaten først er involvert er det på en dødball hvor Abate ikke skal passe på ham. Gode valg med ball, selv om han kunne bidratt mer fremover.

Gomez – 7,0 – Strålende opptreden fra paraguyaneren som får sjansen i Romagnolis fravær. Herjer i duellspillet og tar Icardi fullstendig ut av kampen. Leser spillet svært godt og bryter fint foran ved en rekke anledninger, men har litt å gå på når det kommer til å spille fra seg ballen.

Paletta – 5,5 – Overlater det meste til Gomez, hvilket fungerer godt i store deler av kampen. Blir dratt litt langt ut av posisjon til tider og gjør lite ut av seg. Ser ut til å være blant dem som kunne gjort en bedre jobb på 2-2 når han står i sone der ballen faller ned.

De Sciglio – 5,5 – Sliter en del i starten og slipper til fryktelig mange innlegg fra sin side. Ikke så mye av det som blir farlig, men De Sciglio blir fort litt passiv når det kommer til å hindre innlegg. Følger ikke løpet til Perisic på 2-2, når det egentlig er hans ansvar.

Bonaventura – 7,5 – Hva skulle Milan gjort uten Bonaventura? Han er drivkraften i hele laget og den som tar ansvar hver gang man skal sette fart. Strålende med ball, involveres mye og gjør også en solid jobb defensivt. Fantastisk forarbeid på 1-0! Kunne spilt Bacca igjennom på en annen overgang, men holdt litt for lenge på ball, men det var omtrent den eneste feilen fra Bonaventura i dette oppgjøret.

Locatelli – 6,0 – Spiller i bunn og grunn en god kamp, men gjør en skjebnesvanger glipp når han ikke plukker opp løpet til Perisic i det 92. minutt. Får dog vist seg frem med strålende teknikk, en fin pasningsfot og ro med ballen ellers i oppgjøret. Litt for høy feilprosent når han skal spille fra seg ballen.

Kucka – 5,0 – Havner på etterskudd nokså tidlig og bærer preg av det gjennom hele kampen. Skuffende innstilling når han jogger etter Candreva på 1-1. Har ikke vært like god denne sesongen som forrige sesong og spesielt i storkampene savnes fjorårets Kucka.

Suso – 8,0 – Så ut til å bli kveldens store spiller med sine to mål, men dessverre resulterte det ikke i tre poeng. Viser fantastisk teknikk ved begge scoringene og finner veien til mål med smarte avslutninger. Er i ferd med å bli en av Milans aller beste spillere!

Bacca – 6,0 – Leverer syltynt i store deler av oppgjøret, men gjør et fint løp for å åpne rom på 1-0 og setter opp Suso med godt forarbeid på 2-1. Svak i oppspillsfasen og roter bort en kjempesjanse, hvor han burde spilt Niang.

Niang – 5,0 – Vi har blitt bortskjemt med solide forestillinger fra franskmannen denne sesongen, men dette var svakt. Knapt nok involvert og lykkes ikke med det han prøver på når han først er involvert. Kunne fort scoret om Bacca hadde spilt ham alene med keeper.

Innbyttere:

Fernandez – I/V – Ligger godt i rammen defensivt, men hadde forventet mer av chileneren med ball. Forlater duellen på 2-2, selv om det er noe merkelig at han blir satt til å gå opp mot Inters stoppere.

Lapadula – I/V – Deilig innstilling! Jobber utrettelig og presser frem feil. River og herjer med Inter-stopperne som dermed får en vanskeligere jobb med å få balltempo mot slutten. Bra i oppspillsfasen.

Pasalic – I/V – Rekker ikke være involvert i mye. Blir stående litt passiv på 2-2.

Montella – 6,0 – Poengdeling hjemme mot Inter uten Romagnoli er ok, men Milan gjør ingen god kamp. Overgangsspillet er bra og Milan har et lag med gode ferdigheter når det skal kontres, men det etablerte spillet i denne kampen er for dårlig. Defensivt er det dog nokså solid og Milan ser ut til å ri av stormen etter 2-1, men så glipper det på en dødball. På den er det mye å ta tak i, og det er vanskelig å forstå hvorfor Lapadula ikke settes opp mot bedre hodespillere og hva Fernandez gjør i det rommet. Det kan også stilles spørsmålstegn ved byttene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page