top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (0-2)Milan tapte 2-0 i byderbyet mot Inter og var egentlig aldri ordentlig i nærheten. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7.0 – Gjør noen store redninger og er viktig for at Milan i det hele tatt henger med i kampen såpass lenge som de gjør. Får veldig lite hjelp og må i aksjon svært ofte. Sjanseløs på den første når skuddet går via en spiller.

Conti – 4.5 – Spiller en god førsteomgang offensivt, men er veldig svak etter pause og gjør flere stygge feil i andreomgang. For dårlig pasningskvalitet. Sliter litt med posisjoneringen til tider og markerer ikke ut motspillere godt nok, samt at han slipper til innlegg for enkelt ved å gjøre en dårlig pressjobb.

Musacchio – 6.0 – Den beste i forsvarsrekka i dette oppgjøret. Gjør stort sett en bra jobb og har som alltid stor ro med ballen i beina. Håndterer de oppgavene han får på en forholdsvis god måte. Gjør en god jobb med å hindre Candreva på tampen, selv om han er heldig med at ballen ikke går inn.

Romagnoli – 5.0 – Sliter en del i denne kampen og blir dratt av ved flere anledninger. Virker aldri å komme ordentlig inn i kampen. Blir en smågutt i duell med Lukaku på 0-2.

Rodriguez – 4.5 – Veldig svak prestasjon fra Rodriguez! Sliter med pasningsspillet, har lite å bidra med fremover og gjør flere feil som fort kunne endt i scoring til Inter. Først spiller han ballen til Lautaro Martinez som så vidt blir stoppet av Donnarumma.

Kessie – 6.0 – Tar opp kampen på midtbanen og viser sin duellkraft og fysikk. Er en viktig hjelper for forsvarsrekka, og bidrar også til å sette tempo på kontringsspillet for Milans del.

Biglia – 5.0 – Har ikke nok tempo i kroppen, verken med eller uten ball. Slår bort en del baller som fører til store sjanser imot og leverer en svak prestasjon.

Calhanoglu – 5.5 – Relativt anonym i store deler av kampen. Skaper lite og er ikke nok involvert. Defensivt blir han noe veik og han flytter ikke beina fort nok.

Suso – 5.5 – Sløser bort flere gode overgangsmuligheter, men er også en av de som skaper mest. Problemet er at det er veldig lett å lese hva Suso ønsker å gjøre, og han virker i overkant opptatt av å gjøre det på egenhånd. Raidet på 0-0 er fantastisk, men det er helt hårreisende at han ikke spiller ballen når de kommer fire mot én.

Piatek – 5.5 – Sliter veldig med å prege banespillet og har ikke all verden å bidra med når han ikke blir foret inne i boksen. Får noen brukbare muligheter og er flink til å posisjonere seg i boks, men får ikke til noen ordentlig gode avslutninger her.

Rafael Leao – 6.5 – Milans klart mest aktive spiller offensivt og et friskt pust! Svært lovende kamp fra unggutten, som har fysikk og fart til å gjøre ting på egenhånd. Nydelig forarbeid og innlegg til Piatek på headingen som går til side for mål. Veldig uheldig som er borti Brozovics scoring, som gjør at den går i mål, og burde vært tidligere ut i press der.

Innbyttere: Paqueta – 6.0 – Gjør en god jobb med å diktere spillet til tross for at han kommer inn i kampen på et vanskelig tidspunkt. Preger kampen, er flink til å finne rom og bidrar til å skape offensivt trykk for Milan.

Hernandez – 6.5 – Lovende innhopp fra venstrebacken! Har enorm fart i beina og går på utallige løp offensivt. Har et skudd i stolpen og viser seg virkelig frem her.

Rebic – I/V – Kommer inn sent i kampen, men viser seg frem med en voldsom innsats og vilje. Har også bra ferdigheter og ser ut som en spennende tilvekst.

Giampaolo – 4.5 – Dette var en svært skuffende forestilling! Milan er egentlig ikke i nærheten og Inter kunne fort vunnet betydelig mer. Det er merkelig å gå for en lagoppstilling med såpass lite tempo på midtbanen, og det er ubegripelig at Biglia velges over Bennacer nok en gang. Byttene er bra, men spørsmålet er om man ikke burde ha en annen oppstilling fra start. Milan fortsetter også å ha trøbbel når motstander angriper bredt i banen og Giampaolo har mye å tenke på fremover.

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page