top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (0-0)Milan var noe heldige som fikk med seg poeng i sesongens siste Derby della Madonnina. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 5,5 – Holder nullen, men det er mer flaks enn dyktighet. Hopper over ballen på Icardis annullerte, holder på å glippe et innlegg inn i mål og flere litt merkelige involveringer. Gjør også noen gode redninger og leser også spillet godt ved noen anledninger. Fryktelig svake igangsettinger i perioder.

Calabria – 7,0 – Har stort sett full kontroll på Perisic og leverer en svært god kamp defensivt. Er også fint med fremover i perioder og setter opp et par potensielle muligheter, uten at det gir uttelling.

Bonucci – 7,0 – Veldig solid i det meste av kampen, selv om Icardi etter hvert kommer til noen store muligheter. Strålende til å bryte foran, sterk i duellspillet og opptrer med stor ro. Uhyre nær scoring igjen, men Handanovic leverte en redning fra øverste hylle.

Romagnoli – 6,5 – Trygg og god. Pasningsspillet er tilnærmet feilfritt, selv om han får stort ansvar i frispillingen. Ikke involvert i så mange avgjørende situasjoner, men gjør jobben sin godt.

Rodriguez – 5,0 – Helt fryktelig med ball i perioder. Roter seg bort, går seg fast og slår innlegg uten mål og mening. Defensivt er det greit, men blir tidvis litt passiv.

Kessie – 6,0 – God i de periodene Milan er gode, men tar ikke like stort ansvar som mot Juventus. Viktig defensivt, da han må dekke enorme rom i denne kampen. Får noen ok avslutningsmuligheter, men bruker de ikke godt nok. Slår et par fine stikkere, blant annet på den annullerte scoringen.

Montolivo – 5,0 – Savnet av Biglia var åpenbart omtrent fra første minutt. Montolivo slår bare 38 pasninger før han blir byttet ut, og det som sentral midtbane. Han bommer også på 20% av dem og defensivt klarer han heller ikke stenge de rommene han skal. Monty må ta mye av skylda for at Milan tapte midtbanen her.

Bonaventura – 5,0 – Virkelig ikke i form. Avanserer fint fremover ved et par anledninger og viser gode ferdigheter med ball, men det ender alt for ofte med balltap og Bona skaper veldig lite. Et par av balltapene kom også i veldig ugunstige situasjoner og kunne fort endt med scoringer, også godkjente.

Suso – 5,5 – Settes fint opp ved en rekke anledninger, men den vanligvis så presise venstrefoten kommer ikke til sin rett i denne kampen. Skaper lite trøbbel for Handanovic og treffer kun med ett av sine ni innlegg. Skal ha for å være mye involvert, men det blir for dårlig tempo og sluttproduktet er fraværende i denne kampen. Fryktelig svake dødballer.

Cutrone – 6,0 – Får ballen i nettmaskene med et fantastisk brassespark, men det annulleres korrekt for offside. Jager på alt og skaper en del trøbbel for Inter-forsvaret, men mangler det lille ekstra for å komme seg helt løs.

Calhanoglu – 6,0 – Tidvis god og skapende, men blir også anonym i deler av kampen. Fantastisk dødball på Bonuccis kjempesjanse, og ellers involvert i en del av det som skapes. Må slutte å ta seg en kunstpause etter balltap, men ellers er det defensive også bra.

Innbyttere:

Kalinic – 5,0 – Det er så ulidelig tamt. Kroaten spiller totalt uten selvtillit og avslutter ikke engang når sjansene byr seg. Gjør en sterk jobb når han kjemper til seg ballen inne i Inter-feltet og setter opp Suso for skudd, og i den situasjonen skulle han muligens også hatt straffe. Ellers var det syltynt. 5 touch på ballen på en halvtime, og med den siste av disse prøvde han ikke en gang å heade når han var høyest i duell med Miranda.

Locatelli – 6,0 – Bedre pasningsspill enn Montolivo, men sliter litt med å løse det defensive. Det kommer til dels som en følge av at Milan virker veldig tunge den siste halvtimen, og Locatelli klarer seg greit med til dels vanskelige arbeidsforhold.

Borini – I/V – Gjør lite ut av seg de siste ti.

Gattuso – 6,0 – Her var Milan heldige. 0-0 mot Inter er isolert sett et godt resultat i en sesong som denne, men her hadde man egentlig ikke fortjent poeng. Taktisk er det dog greit nok, all den tid Biglia er suspendert og Silva mistet bestefaren sin tett opp mot kampstart. Da er det vanskelig å kritisere laguttaket, selv om Locatelli muligens burde startet foran Monty. Vanskelig å gjøre så mye fra eller til for Gattuso her, men Milan virket tyngre enn på lenge og det virket å spre seg litt usikkerhet utover i kampen.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page