top of page

Spillervurderinger: Milan – Hellas Verona (3-0)Milan fortsatte å vise fremgang i cupkampen mot Hellas Verona. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Trenger ikke gjøre så mye, men er solid de gangene han må i aksjon. Sterkt å takle trykket fra Curva Sud, og det er lett å føle med unggutten i en situasjon som den han er i nå.

Calabria – 6,5 – Ikke satt på de store prøvene defensivt, men har god kontroll. Bidrar med stor vilje og gode innlegg fra sin høyreback, hvor han er flink til å doble rundt Suso. Får seg en gratis assist på det raske hjørnesparket som gir 1-0.

Bonucci – 6,5 – Full kontroll på Kean og styrer spillet på strålende vis. Flink til å gå gjennom ledd, og slår et par glitrende pasninger opp i mellomrom.

Romagnoli – 6,5 – Leverer godt i midtforsvaret i tospann med Bonucci, selv om han ikke er like synlig der. Setter inn 2-0 når han lukter foran mål i etterkant av en dødball.

Rodriguez – 6,0 – Gjør noen unødvendige feil med ball og bruker tidvis litt lang tid med kula, men gjør også en hel del konstruktivt. Et par svært gode innlegg, uten at de resulterer i noe.

Kessie – 6,0 – Ikke like synlig som han har vært i de siste kampene, men gjør en god grovjobb på midten og har bra tempo med ball.

Montolivo – 6,5 – Fortsetter den gode formen. Er blitt bedre til å se løsninger fremover i banen med ball og virker å ha en mer offensiv tilnærming til spillet. Dekker bra med rom defensivt og vinner mange baller.

Bonaventura – 6,5 – Nok en gang blant Milans beste, med et par glitrende involveringer offensivt. Fryktelig nær scoring, og slår også flere gode innlegg. Det ene resulterer i 2-0-målet, når han slår perfekt inn til Silva som finner Romagnoli foran mål. Tredje sist på to mål.

Suso – 7,5 – Holder lekestue ute på høyrekanten og ender med både assist og scoring. Mye involvert og kunne fort hatt flere målpoeng i en kamp hvor Suso virker å spille med selvtillit og glede.

Andre Silva – 6,0 – En strålende assist når han legger inn til Romagnoli, men ellers blir det mye nesten. Vil så gjerne vise seg frem og blir kanskje litt overivrig ved noen anledninger. Setter opp medspillere i gode posisjoner ved et par anledninger, men har også mange balltap og har totalt sett en litt frustrerende kveld.

Cutrone – 7,0 – Leverer strålende i ny posisjon. Jobber knallhardt for laget og er med helt nede på egen 16 for å forsvare, samtidig som han er et av Milans fremste angrepsvåpen. Spiller med en voldsom aggressivitet og er svært løpsvillig. Scorer også et fint mål når han stusser inn 3-0.

Innbyttere:

Antonelli – 6,0 – Kampen er på mange måter avgjort, men Antonelli gjør en grei jobb som breddeholder på venstresiden når Bonaventura går ut.

Borini – 6,5 – Fint innhopp med flere gode offensive involveringer, uten at det resulterer i mål.

Biglia – 5,5 – Stort sett greit, men har et par helt fryktelige pasningsfeil.

Gattuso – 7,0 – Ny oppløftende kamp! Milan kommer ut med aggressivitet og kjører over Hellas Verona fra start til slutt. Får rullert en del på troppen og lykkes også med Cutrone på venstrekanten. Virker å ha funnet et fungerende lag ganske raskt og dette var noe av det bedre Milan har levert på lenge.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page