top of page

Spillervurderinger: Milan – Hellas Verona (1-1)Etter en sterk resultatrekke ble det bare ett poeng mot Hellas Verona, til tross for at Milan avsluttet med én mann mer på banen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.0 – Får ikke gjort så mye med scoringen og har ellers ikke mye å gjøre. Sterk i luftrommet i egen boks.

Calabria – 5.5 – Gjør lite ut av seg på høyrebacken. Bidrar ikke all verden fremover, utover ett godt innlegg. Blir ikke satt på de store prøvene defensivt.

Musacchio – 6.0 – Solid opptreden fra argentineren som var tilbake i laget. Utgjør en solid duo med Romagnoli.

Romagnoli – 6.5 – Milans beste i dette oppgjøret. Styrer forsvaret og tar ansvar med ball, samtidig som han trykker på fremover og forsøker å løfte laget.

Hernandez – 5.5 – Hans svakeste kamp på lenge. Glipper litt på scoringen til Hellas Verona, og klarer ikke helt å få utnyttet sine offensive kvaliteter, til tross for noen gode bidrag fremover på banen.

Castillejo – 6.0 – Skaper en del med fart og kreativitet, men svikter litt når det kommer inn på siste tredjedel. Ikke en like stor trussel mot lavtliggende forsvar som det Suso var.

Calhanoglu – 6.0 – Gjør det forholdsvis bra med ball, men sliter med å dekke rom på samme måte som vi er vant til at Bennacer gjør. Noe heldig scoring med et frispark som går via muren.

Kessie – 6.0 – En opptreden som forventet fra Kessie. Sterk i duellspillet. Beveger seg over mye rom, men mangler litt på avgjørelser med ball.

Bonaventura – 5.5 – Sliter med å prege kampen skikkelig. Klarer ikke helt ta seg forbi spillere på samme måte som før og kommer ikke helt til sin rett ute til venstre.

Leao – 6.0 – Skaper ting på egenhånd med sitt vanvittige rykk og tekniske ferdigheter. Dessverre er ikke portugiseren en god nok avslutter enda, men han er uhyre spennende!

Rebic – 6.0 – Veldig flink til å finne gode rom inne i boksen, men redningsmannen fra de siste kampene fikk ikke satt ballen i mål i dette oppgjøret. Likevel en del spennende tendenser!

Innbyttere: Saelemaekers – 5.5 – Ålreit debut for belgieren, som absolutt virket frisk offensivt. Han gjør dog en del feilvalg og hemmer det offensive spillet litt når Milan blir en mann mer mot slutten.

Paqueta – 5.0 – En haug med feilpasninger og totalt sett et svakt innhopp fra Paqueta.

Maldini – I/V – 18 år gamle Daniel Maldini fikk debuten sin når Milan jaktet scoring. Det gir håp om at han virkelig er så spennende at vi kan få en tredje generasjon Maldini som et fast inventar på Milans førstelag.

Pioli – 5.5 – Ikke all verdens kamp fra Milans side og Pioli klarer ikke helt sette sammen et velfungerende lag med de fraværene man hadde til dette oppgjøret. Burde klart å organisere laget bedre når man spilte elleve mot ti, men byttene bidrar heller til svake avgjørelser enn å skape det trykket man skal mot slutten.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page