top of page

Spillervurderinger: Milan – Hellas Verona (1-0)Milan vant i går 1-0 mot Hellas Verona, i en kamp som ble langt jevnere enn hva man skulle trodd når Verona ble redusert til 10 mann etter 25 minutter. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.5 – Har ikke voldsomt mye å gjøre, men er god de gangene han må i aksjon og er en trygghet for de foran seg. Har ikke kontroll på Verres stolpeskudd.

Calabria – 5.5 – Spilte på mange måter en god kamp, spesielt etter pause. Var bra med offensivt og skapte sjanser, samt at han hadde en suser i stolpen. På overtid mister han dog hodet litt og er fryktelig nær å lage straffe i situasjonen hvor han ble utvist. Det kan også se ut til at han var noe uheldig, men der kunne høyrebacken fort kostet poeng.

Musacchio – 6.5 – Strålende i det oppbyggende spillet og svært god til å drive fremover med ball. Har også stort sett bra kontroll defensivt, men sliter noe med å håndtere Verre på de lange oppspillene.

Romagnoil – 6.5 – Rolig med ball og spiller med stor trygghet. En solid opptreden fra kapteinen, men han blir tatt litt på senga når Verre stikker inn bak han og er nære ved å score etter en strålende prestasjon.

Rodriguez – 5.5 – Skaper for lite fremover i en kamp hvor Milan får styre banespillet så voldsomt som de gjør. Burde komme seg høyere i banen og bruke den gode venstrefoten sin oftere. Svak markering når Verre setter ballen i stolpen.

Kessie – 6.0 – Kommer til en rekke gode muligheter, men er ikke rask nok når muligheten byr seg og ender opp med å skyte i motspillere hver gang. Er bra med fremover og skaper en del ettertrykk, men det sitter ikke godt nok teknisk i denne kampen.

Biglia – 5.5 – Blir for omstendelig og drar ned tempoet når Milan skal sette fart med flere spillere på banen. Spiller veldig trygt og i overkant konservativt når man tar kampbildet i betraktning.

Calhanoglu – 5.5 – Var veldig svak i førsteomgang og ga bort flere gode overgangsmuligheter grunnet svakt pasningsspill. Tok seg opp en del etter pause, men var fortsatt ikke veldig god. Skaffer dog straffesparket når han skyter i armen på en motspiller, og i den situasjonen gjør han en god jobb når han spiller vegg med Piatek og får avsluttet. Har også skuddet får Piateks annulerte scoring.

Suso – 5.5 – Skaper som vanlig en del, men blir lett å lese og spiller med for lite tempo i det han foretar seg. Noen gode skudd og et par farlig innlegg, deriblant et som Rebic skulle scoret på. Helt usynlig mot slutten av kampen, hvor han virket å være utslitt.

Paqueta – 5.5 – Finner ikke helt sin rolle i ny posisjon og formasjon. Har en del fine detaljer, men skaper for lite i en slik rolle. Blir tatt av til pause.

Piatek – 6.5 – Får endelig en scoring når han setter straffen i mål, til tross for et merkelig tilløp. Er også på hugget og jakter flere scoringer med noen gode avslutningsforsøk. Får en ball til i mål, men den blir annullert.

Innbyttere: Rebic – 6.0 – Brenner en gedigen mulighet når han blir spilt igjennom på et innlegg. Jobber hardt og gjør en del bra, men preger ikke kampen voldsomt når han kommer inn.

Giampaolo – 5.0 – Dette var ingen imponerende prestasjon og Milan blir litt for feige når de er en mann i overtall. Mot slutten henger laget relativt dårlig sammen, og det er merkelig at Giampaolo ikke foretar seg flere bytter når man har såpass gode alternativer på benken og laget kunne trengt friske bein. Rafael Leao er eksempelvis en spiller som så langt har virket bra til å holde i ball og han kunne nok gjort en bedre jobb en Piatek på slutten, og at Biglia prioriteres foran Bennacer og får spille hele kampen er vanskelig å forstå.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page