top of page

Spillervurderinger: Milan – Genoa (2-1)På de siste 7 kampene står Milan med solide tre uavgjorte og fire seire. Formpila peker oppover, noe dagens kamp mot Genoa kunne bekrefte. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Har veldig lite å jobbe med helt frem til 2 minutter på åvertid da han må gi en retur som Cerci kriger i mål. Ellers lite å si på innsatsen, er mer effektiv i forarbeidet nå enn før.

De Sciglio – 6,5 – Godt med fremover, spesielt utover i kampen. Leverer noe så skjeldent som gode innlegg også. Det beste vi har sett av De Sciglio på lenge

Alex – 6,5 – Har, sammen med sin stopperkollega, full kontroll på Matavz. Kan ikke klandres for baklengsmålet, da det er mer en kollektiv, enn en individuell, svikt.

Romagnoli – 6,5 – Nok en solid kamp av stoppertalentet. Bryter ofte høyt i banen og er god i avleveringsfasen. Romagnoli har blitt tryggheten selv.

Antonelli – 7,0 – Backene har vært veldig gode i det siste. Stormer fremover og stopper det som kommer i mot. Genoa kom seg så og si aldri gjennom på vingene, men Antonelli måtte dog slite mer da Cerci kom inn.

Honda – 7,5 – Dette var en annen Honda enn det vi så i starten av sesongen. I dag er han banens beste og noterer seg for både mål og assist. På 2-0 overrasker han alt og alle når han skyter fra 30 meter. Virkelig fornøyelig av asiaten!

Montolivo – 6,5 – Genoa kom seg litt for ofte gjennom Milans midtbane, og der må duoen på midten ta sin del av skylden. Mangler det tempoet som trengs for å dekke de rommene som blir når Milan spiller så bredt som de gjør. Ellers god med ball og kontrollerer mye av tempoet, som vanlig. Erstattes av Poli etter 83 minutter.

Bertolacci – 5,5 – Løper mer en sin rekkemakker og får en voldsom jobb med å stenge av for det Genoa har å komme med. Klarer seg dog greit, men mister ballen litt for ofte på siste tredjedel av banen. Var ikke helt venn med ballen.

Bonaventura – 6,0 – Milans beste i år måtte gjennom en test for å bli klar til kampen, og det bar italienerens opptreden preg av. Ikke like mye involvert som det vi har vært vant til, men han er fortsatt et uvurderlig uromoment ute til venstre.

Bacca – 6,5 – Nok en gang ble det nettkjenning på spissen som viser fra sin beste side om dagen. Med sine kliniske avslutninger og smarte posisjonering er han nærmest en garantist for mål. Ikke så mye involvert som man skulle ønske, men gjør det en spiss skal. Byttes ut i det 88.

Niang – 5,5 – Er mer involvert enn sin spissmakker, men sluttproduktet er ikke all verden. Mister ballen et par ganger for mye og sliter med å true sine gamle lagkamerater. Vi ser glimtvis hans fart og teknikk, men han viser det for sjelden. Byttet ut for Menez i det 77. minutt.

Innbyttere:

Menez – I/V – Endelig er franskmannen tilbake! Første seriekamp siden april 2015. Han viser at han er litt rusten, men vi får håpe at han finner fort tilbake til fjorårets storform.

Poli – I/V – Kommer inn for Montolivo for å kontrollere midtbanen mot slutten av kampen..

Balotelli – I/V – Kommer inn for Bacca helt på tampen.

Mihajlovic – 6,5 – En solid gjennomføring av Milan i dag. Tar kontrollen fra starten av og msiter aldri den tråden. Nå kan man se konturene av et kollektiv og laguttakene er mer stabile enn før. Forsvaret har lenge vært bra, men nå sitter også anpresspillet bedre; løpene er tydligere og rollefordelingen sitter. Når han nå får Menez tilbake har han mye å velge mellom på spissplass, og da ser det unektelig svært lyst ut.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page