top of page

Spillervurderinger: Milan – Genoa (2-1)


Det satt veldig langt inne, men Milan tok til slutt tre poeng mot Genoa. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,5 – Umulig å gjøre noe med baklengsmålet. Gjør ellers noen greie redninger, og har en fantastisk reaksjonsredning på et skudd fra Lazovic! Ellers er det litt rot med ball i beina i deler av førsteomgangen.

Musacchio – 6,0 – Forholdsvis solid, selv som ytre stopper i en forsvarstreer. Har en skummel støttepasning som holder på å lage trøbbel, men ellers en god kamp fra Musacchio

Romagnoli – 7,0 – Scorer et fryktelig uheldig selvmål, men retter opp med å sette inn den avgjørende scoringen på overtid med en Zlatanesque avslutning! Ellers en god blokkering på et skudd fra Piᶐtek, selv om han har litt stor avstand til polakken i forkant av den blokkeringen.

Rodriguez – 5,5 – Trøbler litt i ny posisjon, hvor han sliter litt med posisjonering og tempo. Er involvert i rotet som gir 1-1, og slipper også til noen muligheter grunnet svak markering.

Kessie – 6,5 – Blir lagt som en slags høyre vingback og løser den oppgaven fint! Driver fremover og vinner voldsomt med dueller. Kommer også til noen sjanser, men er ingen stor avslutter.

Bakayoko – 5,5 – Spiller på mange måter en ganske god kamp, men må ta hoveddelen av skylden for baklengsmålet, hvor han roter bort ballen inne i egen 16-meter. Viser seg ellers med noen fine tekniske detaljer og har stor aksjonsradius.

Calhanoglu – 5,5 – Lite involvert og relativt anonym i en mer sentral rolle enn normalt. Viser glimtvis hva han er kapabel til og noterer seg for en assist, selv om det ikke var noen stor prestasjon å gi ballen til Suso der.

Laxalt – 5,5 – Jobber hardt og legger ned mange meter, men får veldig lite ut av det. Svak i den perioden Milan blir presset dypt i førsteomgang og blir ofret etter omlag en times spill.

Suso – 7,0 – Er Milans soleklart beste spiller for øyeblikket! Fantastisk scoring og nære på ved flere anledninger. Ny god kamp fra spanjolen!

Higuain – 6,5 – God i det oppbyggende spillet og skaper mye. Burde scoret i denne kampen, men stoppes av en god Radu og misbruker en stor sjanse ved å bruke for lang tid ved en anledning.

Cutrone – 5,5 – Ingen stor prestasjon fra Milans unggutt dette. Jobber hardt, men er lite involvert og skaper lite. Kommer til en brukbar mulighet, uten at han maktet å overliste Radu.

Innbyttere: Abate – 5,0 – Starter med å slå bort ballen på hjørnet av egen 16-meter og virker i det hele tatt litt ute av det i perioder. Bidrar når Milan tar tak i kampen igjen og blir fint med fremover, men innleggskvaliteten er helt grusom.

Castillejo – I/V – Kommer inn sent i kampen.

Gattuso – 6,5 – Tar en sjanse med å gå ut med tre bak, og det fungerer egentlig ikke all verden. Milan starter riktignok godt, men utover i førsteomgang er det fryktelig svakt. Etter en drøy times spill tar Gattuso tak og legger om formasjonen, og etter det er Milan gode. Fortjent seier, selv om den satt langt inne. Kunne kanskje satt inn Bertolacci for en Bakayoko som ikke virket helt klar for 90 minutter.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page