top of page

Spillervurderinger: Milan-Genoa (1-0)


Til tross for mange skader og suspensjoner var Milan klart best mot Genoa og vant fortjent 1-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Må gjøre en redning, men den kommer relativt rett på. Rolig dag på jobben, men holder nullen for tiende gang denne sesongen. Det er et kvalitetsstempel.

De Sciglio – 6,5 – Trygg og god med ball. Spiller frem Ocampos på nydelig vis ved en anledning og er ellers involvert i mye bra offensivt. Bra kontroll defensivt.

Zapata – 6,5 – Ny solid kamp fra colombianeren. Rydder unna i stor stil og bryter fint foran ved en rekke anledninger. Gjør også ting enkelt og trygt med ball, og glimter til med et og annet offensivt bidrag.

Paletta – 6,0 – Har bra kontroll på Simeone og er sterk i luftrommet. Sliter litt med å følge linja ved noen anledninger, men alt i alt en god kamp.

Vangioni – 6,5 – Argentineren måtte vente lenge på sin mulighet, men har tatt vare på den. Leverer sin beste kamp defensivt her, med full kontroll og en rekke gode involveringer. Vangioni er også angrepsvillig og bidrar godt fremover på banen.

Mati Fernandez – 7,5 – Utsøkt scoring når han chipper inn kampens eneste mål. Viser seg frem med gode offensive bidrag, hvor han både skaper og selv får målsjanser. Overrasker også litt defensivt hvor han er inne med flere gode taklinger og legger ned bra med meter.

Bertolacci – I/V – Fryktelig uheldig og må av med skade nesten før det hele har startet.

Kucka – 6,0 – Mye involvert, med både positivt og negativt fortegn. Roter bort ballen mye, men beveger seg godt og har også noen gode fremspill.

Ocampos – 7,5 – Dette har vi ikke sett før! Lucas Ocampos herjet tidvis mot gamle lagkamerater. Det kan virke som om den fysiske formen er på plass nå, for her får han vist at han har bra fart. Sterk i kroppen, strålende teknikk og en voldsomt direkte stil. Skaper voldsomt mye, men dessverre blir det ikke uttelling her.

Lapadula – 6,5 – Utsøkt flikk på scoringen, når han sender Mati helt alene igjennom med en deilig touch. Ellers kommer han ikke til så mye offensivt, men Lapadula bidrar godt i det oppbyggende spillet og er solid som oppspillspunkt.

Deulofeu – 6,5 – Viser igjen at det ligger et enormt potensial der, men det mangler litt på det å ta de riktige valgene. Løper fra alt og alle og skaper mange sjanser, både for seg selv og andre, men effektiviteten uteblir.

Innbyttere:

Locatelli – 6,5 – Får en full kamp når Bertolacci må av før det er spilt to minutter. Leverer et solid innhopp og viser at han har bra ferdigheter offensivt. Etterlater tidvis litt mye rom når han blir med fremover, og det kunne kanskje vært interessant å se han som indreløper.

Pasalic – I/V – Ok innhopp. Milan kontrollerer kampen og Pasalic gjør jobben sin.

Antonelli – I/V – Kommer inn helt på slutten. Får seg nesten en scoring, men kommer akkurat litt for sent.

Montella – 6,5 – Mangler en halv førsteellever, men laget fremstår likevel som en solid enhet og spiller god fotball. Det er et kvalitetsstempel, og de gode prestasjonene fra Mati og Ocampos gir håp om at Montella kanskje har flere strenger å spille på fremover. Sjelden vi har sett Milan dominere en kamp så fullstendig som denne, og det gjøres på en god måte.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page