top of page

Spillervurderinger: Milan – Frosinone (3-3)Milan leverte en ny skuffende kamp og spilte bare 3-3 mot Frosinone. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,5 – Blir tatt på feil fot på 0-1, slipper inn et frispark fra 40 meter og spiller i det hele tatt en svak kamp. Noe rufsete feltarbeid, og en stor nedtur etter praktkampen sist. Vi må dog tåle at en 17-åring varierer litt i prestasjonene.

Abate – 5,5 – Med aktivt fremover, men svak innleggskvalitet selv om den ene ender i en assist. Har full kontroll på det han skal ha defensivt.

Alex – 4,5 – Driter seg loddrett ut på 1-3, og er alene skyld i det målet, og er også i trøbbel på 0-1. Sterk i duellen i forkant av 2-3, men ellers er det ikke noen imponerende opptreden fra Alex.

Romagnoli – 5,5 – Ikke direkte skyld i noen av baklengsmålene, men er ikke i den formen han var i tidligere denne sesongen. Mangler overskudd til å rette opp andres feil i det defensive. Med ball er det solid og trygt.

De Sciglio – 4,5 – Grusomt press på 0-1, når han åpner korthjørnet fra knappe 20 meter. Ser ut til å slite med nerver og gjør en rekke enkle feil som må kunne unngås på dette nivået. Store posisjoneringsproblemer og litt veik. Tas av på 1-3.

Kucka – 6,0 – Er overalt og involvert i det meste Milan skaper offensivt. Litt for egoistisk i perioder, og gjør noen unødvendige feil.

Montolivo – 5,0 – Fortsetter å prestere på et lavt nivå. Mellomrommet er tidvis enormt, hvilket tyder på at den sentrale midtbanen ikke gjør jobben sin godt nok. Med ball går det så sakte, selv om det er bra treffprosent og mange involveringer.

Jose Mauri – 6,0 – Viser at han har et stort pasningsregister og god timing. Kommer også på gode løp fra dypet. Defensivt er det litt tynt og han blir noe lett i en del dueller.

Honda – 5,5 – Fantastisk stikker på det første målet, og har et nydelig fremspill til. Gjør veldig få feil, men som trequartista skulle jeg ønske han tok et større ansvar for det kreative med ball. Blir noe statisk.

Balotelli – 5,5 – Brenner et straffespark, men skal ellers ha for å være involvert i mye av det som skapes offensivt. Strålende corner på 2-3 og involvert i situasjonen som gir straffeutligningen. Fryktelig nært å avgjøre på tampen når han skyter i tverrligger og skal ha for at han jobber kampen igjennom.

Bacca – 6,0 – Får lurt inn en scoring og kommer seg til en del sjanser. Bør sette flere, spesielt når han får gå opp helt alene etter en god dødball fra Balotelli. Virker fryktelig frustrert for øyeblikket og vil gjøre litt for mye på egenhånd.

Innbyttere:

Luiz Adriano – 5,5 – Svært bevegelig og løser mellomromsrollen godt, men skaper for lite.

Antonelli – 7,0 – Kommer inn og setter en nydelig scoring umiddelbart. Slår gode innlegg og har langt mer å bidra med enn De Sciglio. Avgjørende for at det skal bli poeng.

Menez – I/V – Setter straffen. Ellers er det lite å skryte av. Gjør svært lite ut av seg.

Brocchi – 5,0 – Milan var klart best i denne kampen og ville vunnet med normal uttelling, men ett poeng og tre baklengs mot Frosinone er egentlig uholdbart. Det går fryktelig sakte når Milan skal bygge angrep, og det blir lett for motstanderne å legge seg dypt med et kompakt forsvar. Gruppen virker å kjenne mer på press enn noen gang tidligere, og at treneren ser ut til å være på gråten flere ganger gjennom oppgjøret virker ikke spesielt tillitsvekkende i dagens situasjon. 2 poeng mot Carpi, Hellas Verona og Frosinone er en katastrofe.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page