top of page

Spillervurderinger: Milan – Frosinone (2-0)Milan tok tre viktige poeng i hjemmekampen mot Frosinone og dermed finnes det fortsatt muligheter for Champions League inn i siste serierunde. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Stor strafferedning som blir svært avgjørende for Milans del! Står ellers en solid kamp og holder nullen.

Abate – 5,5 – Det blir en kveld med store emosjonelle bølgedaler for Abate i dette oppgjøret. I sin siste kamp på hjemmebane for Milan kunne han fort blitt syndebukken når han laget et klønete straffespark, men i stedet endte det med seier og en stor kveld for Abate som ble takket av på verdig vis.

Musacchio – 6,5 – Svært god til å avansere med ball og har en fantastisk ro i spillet. Spiller også på en svært oppofrende måte i forsvarsspillet og gjør flere viktige taklinger.

Romagnoli – 6,0 – Gjør en forholdsvis god kamp, men i dette oppgjøret er det Musacchio som gjør den viktigste jobben i midtforsvaret.

Rodriguez – 6,0 – Stødig opptreden hvor han har bra kontroll defensivt, og fyller på fint fremover. Slår et par brukbare innlegg og gjør få feil.

Kessie – 5,5 – Mister ballen i farlig posisjon ved et par anledninger, og er ikke veldig mye involvert ellers. Har to svake avslutningsforsøk, men gjør en god jobb på midten.

Bakayoko – 7,0 – Trygg i pasningsspillet, vinner dueller og kontrollerer midtbanen i en kamp hvor Milan stort sett er best fra start til slutt.

Calhanoglu – 7,0 – Vinner frisparket som ender i 2-0 og er ellers involvert i mange gode angrep. Beveger seg godt og strekker på motstander med godt timede løp fra dypet. Setter opp flere gode muligheter.

Suso – 7,5 – Fantastisk frisparkmål og hadde også fortjent flere målpoeng her! Slår et par utsøkte innlegg og spiller en svært god kamp!

Piatek – 6,5 – Setter det viktige 1-0-målet med en ordentlig spiss-scoring og gjør ellers en brukbar jobb i det oppbyggende spillet.

Borini – 6,0 – Gjør på mange måter en god kamp, men brenner ufattelig mange sjanser, deriblant noen virkelig store! Noterer seg for en målgivende og spiller på et vis en avgjørende rolle.

Innbyttere: Cutrone – 6,0 – Kommer inn med friske bein og jobber hardt. Bidrar til at Milan får et nytt godt trykk og Frosinone sliter når de må forholde seg til to spisser i boksen.

Castillejo – I/V – Kommer inn de ti siste uten å utrette det helt store.

Conti – I/V – Settes inn på slutten og havner i trøbbel ved et par anledninger.

Gattuso – 6,5 – En forholdsvis god prestasjon fra Milan, hvor man skaper en god del sjanser og slipper til relativt lite. Noe heldig med Donnarummas strafferedning, men basert på antall sjanser er det en høyst fortjent seier. Treffer med laguttak og gjør også et fornuftig grep med å legge om til 4-4-2.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page