top of page

Spillervurderinger: Milan – Fiorentina (5-1)Milan avsluttet sesongen med en festforestilling mot Fiorentina og vant hele 5-1. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Har svært lite å gjøre og kan ikke gjøre all verden med Simeones lekre avslutning. Et par greie redninger, uten at de krevde det helt store.

Calabria – 6,5 – Er offensiv og fint med fremover gjennom nesten hele kampen, uten at han får utrettet det helt store. Dobler fint og bidrar til at Cutrone får plass.

Bonucci – 6,5 – Mister ballen i forkant av 0-1, men leverer ellers en veldig solid kamp. Gjør ellers en god jobb med å holde Fiorentina borte fra Donnarummas mål. Får virkelig brukt pasningsfoten sin i denne kampen og er involvert i forkant av to scoringer.

Romagnoli – 7,5 – Gjør knapt en feil gjennom hele kampen. Leser spillet svært godt, er bunnsolid i duellspillet og treffer på over 95% av pasningene.

Rodriguez – 6,0 – Klarer ikke sette linja på 0-1 og faller for langt inn. Ellers veldig solid defensivt og blir også bra med fremover, hvor han dobler fint rundt Calhanoglu gang på gang.

Kessie – 7,5 – Tidvis helt enorm på midten, hvor han vinner det som er av dueller og driver fremover hver gang muligheten byr seg. Burde scoret både ett og to, men ellers er det veldig godt levert i kamp nummer 54 for sesongen!

Locatelli – 7,0 – Viser fin ro og styrer kampen på strålende vis fra sin sentrale midtbaneposisjon. Godt pasningsspill og solid defensivt.

Bonaventura – 7,5 – Leverer på det nivået vi vet han kan. Fantastisk scoring og ellers involvert i mye av det Milan skaper. Et par strålende fremspill og har svært gode ferdigheter når han utfordrer med ball.

Cutrone – 8,0 – For en målsnik han er! Bevegelsen på 2-1 oser det klasse av og hodestøtet er enda bedre. Beveger seg også smart på headingen som gir Kalinic muligheten til å sette inn 3-1 og setter også inn 4-1 på utsøkt vis.

Kalinic – 7,0 – Kjemper inn en scoring og er ellers god i banespillet. Bidrar svært godt i det oppbyggende. Burde scoret et til, men alt i alt en av sesongens beste kamper fra Kalinic.

Calhanoglu – 9,5 – Én scoring, tre assist og tredje sist på den femte. Hakan var overalt og leverte en strålende forestilling i sesongens siste kamp! Kunne fort endt med flere målpoeng og var på et eget nivå i denne kampen. Fantastisk overblikk, gode ferdigheter med ball og endelig uttelling på et frispark.

Innbyttere: A. Silva – 6,5 – Var på hugget og hadde veldig lyst til å bli med på målfesten, men det ble bare nesten. To gode avslutninger og mye involvert. Godt innhopp.

Antonelli – I/V – Får sin siste kamp i Milan-trøya og leverer greit i innhoppet.

Torassi – I/V – 19-åringen har slitt med skade denne sesongen, men har kjempet seg tilbake og får sin debut her. Morsomt å se en ny mann fra egne rekker, selv om han ikke fikk nok tid til å vise seg så mye.

Gattuso – 8,5 – Selv om Fiorentina scoret først var det aldri noen tvil i denne kampen. Milan skulle vinne sesongens siste og det gjorde de på svært overbevisende måte. Samtlige spillere viste den viljen som har vært så viktig under Gattusos tid som trener, og å levere slik i en avgjørende sistekamp er imponerende.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page