top of page

Spillervurderinger: Milan – Fiorentina (2-0)Milan leverte en av sesongens sterkeste prestasjoner og slo Fiorentina 2-0 i gårsdagens oppgjør. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Blir ikke satt på all verdens prøver, men tar det som kommer. Fantastisk ro med ball, og gjør en god jobb som sweeper. Tidvis litt uryddig i feltarbeidet.

Abate – 6,0 – Går inn i oppgjøret med en voldsom aggressivitet og er i overkant het i innledningen, men gjør en solid jobb defensivt. Meget solid når han utfordres. For høy feilprosent med ball.

Alex – 6,5 – Får et kampbilde som passer godt, hvor han skal rydde unna det som kommer. Bunnsolid i duellspillet, både i lufta og langs bakken.

Romagnoli – 6,5 – Gjør noen litt stygge pasningsfeil, men ellers leverer unggutten en praktkamp. Strålende posisjonering, bryter et voldsomt antall baller og har noen taklinger i Nesta-klasse.

Antonelli – 7,5 – Har full kontroll på Bernadeschi. Kommer seirende ut av så godt som alle dueller defensivt, og bidrar også svært godt fremover. Burde scoret når han får en kjempemulighet etter en dødball.

Honda – 6,5 – Starter godt og er i forholdsvis god form om dagen. Bra i kontringsfasen og jobber knallhardt hjemover. Dekker bra med rom. Bra på små flater og kombinerer godt med medspillere.

Montolivo – 6,5 – Fantastisk intensitet i det defensive arbeidet! Står frem med en vilje som drar med resten av spillerne, selv om det tidvis medfører at han er noe ute av posisjon. Slår noen fantastiske pasninger. Blir avslørt på tempo ved noen anledninger.

Bertolacci – 6,5 – Dekker enorme rom sammen med Montolivo og legger ned mange meter. Strålende kapasitet i den defensive jobben, og har også kreativitet til å tilføre noe også fremover på banen.

Bonaventura – 7,0 – Slår en fantastisk målgivende pasningen, og dermed er han tilbake på toppen av assistlisten i Serie A. Skaper voldsomt med trøbbel for Fiorentinas høyreside, og jobber også godt hjem. Litt for mange mislykkede pasninger, men den som tar størst ansvar med ball.

Niang – 6,0 – Har fysikk, tempo og teknikk til å gjøre det helt store og det er det ikke enkelt å håndtere. Det medfører at Niang er viktig for Milan, selv om han ikke har noen veldig god dag på jobben. Mislykkes med for mye med ball, men skaper også en del. Jobber godt med i det defensive.

Bacca – 7,0 – Gjør akkurat det han skal. Er en konstant bakromstrussel og etter bare 4 minutter smeller det, når han løper seg fri, kjører karusell med en forsvarer og legger ballen i nota. Deilig å ha en slik spiss på laget. Noe lite involvert, men stort sett positivt hver gang han får ball.

Innbyttere:

Kucka – 6,5 – Drar frem en assist fra øverste hylle, og er med på å punktere kampen. Dekker bra med rom og tilfører duellkraft på midten.

Prince-Boateng – I/V – Prinsen er tilbake, og punkterer kampen når han runder kampen og setter inn 2-0 helt på tampen. Ellers går det i å legge ned meter defensivt.

Balotelli – I/V – Endelig tilbake fra skade. Bra til å holde på ball når Milan skal bruke tid på slutten.

Mihajlovic – 7,0 – Dette var særdeles godt gjennomført. Tillater knapt sjanser imot fra et Fiorentina-lag som har scoret i samtlige kamper så langt denne sesongen. Når Milan i tillegg ser giftige ut på kontringer og skaper relativt bra med sjanser kan man se tilbake på en av sesongens beste kamper. Bra variasjon i presshøyde og Milan lykkes godt med å løse av høyt når de presser med stor intensitet. Får flere strenger å spille på offensivt med folk tilbake fra skade i tiden fremover.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page