top of page

Spillervurderinger: Milan – Fiorentina (1-3)Milan ble bortimot ydmyket på eget gress mot Fiorentina. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5.0 – Sterk strafferedning, men ellers var dette svakt! Er igjen på bærtur på et merkelig tidspunkt når han ruser ut, glipper for mange baller og slipper inn noen litt for enkle mål.

Calabria – 5.0 – Leverer en høyst middelmådig kamp, hvor han sliter med å få pasningsspillet til å sitte og gjør en rekke feil i det oppbyggende spillet. Dårlig rytme i det han foretar seg offensivt.

Musacchio – 3.5 – Slet voldsomt med å håndtere Ribery og ender til slutt opp med å få rødt kort i forsøket på å stoppe franskmannen. Da etterlater han lagkameratene i en håpløs situasjon, etter at han selv ble dratt av i forkant av 0-1.

Romagnoli – 5.0 – Har i likhet med Musacchio store problemer med Ribery og Chiesa, og dette var på ingen måte en bra opptreden fra Romagnoli.

Hernandez – 5.5 – Viser igjen sine offensive kvaliteter, men har litt manglende kvalitet defensivt. Slår noen gode innlegg, men gjør også for mange feil med ball.

Kessie – 5.0 – Sliter med å prege kampen og gjør en del enkle feil. Blir tatt av til pause.

Bennacer – 4.5 – Det er så mye som ser bra ut, men i de avgjørende situasjonene svikter Bennacer her. Han lager to klønete straffespark og er ikke god nok til å stenge av mellomrommet. Har likevel noe ved seg, men enorm intensitet i spillet og svært gode ferdigheter med ball.

Calhanoglu – 4.0 – Nærmest totalt usynlig, og når han først er involvert gjør han en rekke feil. Svært svak innsats.

Suso – 4.5 – Har ikke vært i veldig god form denne høsten og leverer nok en kamp hvor han er relativt usynlig.

Piatek – 4.5 – Sliter med touchen og har virkelig ikke selvtillit om dagen. Gjør en del feil i avgjørende øyeblikk og gjør en svak kamp, selv om han får lite å jobbe med.

Leao – 6.5 – Den eneste som leverer en god kamp blant Milan-spillerne! Har lyst og vilje til å få til noe, selv i en vanskelig situasjon, og det ender i en fantastisk scoring! Vi får håpe det blir den første av mange! Tydelig at Giampaolo har troen på han når Piatek tas av før Leao.

Innbyttere: Krunic – 5.5 – Gjør en helt grei kamp og har fysikk til å kjempe til seg ball i en tøff situasjon, men han klarer ikke prege kampen skikkelig i debuten.

Duarte – 5.0 – Kommer inn på et tidspunkt hvor det er vanskelig å gjøre debuten sin, men får vist noe av de kvalitetene han har. Likevel virker han i overkant heit i toppen og tar for stor risiko og blir dratt av lett på 3-0.

Giampaoli – 4.0 – Sist var det grunn til å dra frem positive ting. Denne gangen var det helsvart.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page