top of page

Spillervurderinger: Milan – Empoli (3-0)Milan hadde full kontroll hjemme mot Empoli og sikret seg tre nye poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Har ikke all verden å gjøre, men gjør en god redning på tampen og holder nullen nok en gang.

Conti – 7,0 – Starter sin første seriekamp på veldig lenge, og leverer veldig godt. Noe rusten i det han foretar seg defensivt, men offensivt viser han prov på strålende teknikk og igjen slår han et strålende innlegg som ender i scoring.

Musacchio – 7,0 – Full kontroll på nesten alt Empoli har å komme med. Veldig bra med ball, men noen småting å ta tak i.

Romagnoli – 7,0 – Bunnsolid.

Rodriguez – 7,0 – Veldig bra med fremover og slår et innlegg som ender i en annullert scoring, samt at han bidrar godt til å støtte opp rundt angrepsrekka og har lite å gjøre defensivt.

Kessie – 7,5 – Voldsomt dominerende på midten, og scorer også et lekkert mål! Er gjentatte ganger inne i Empolis boks og gjør også en veldig bra defensiv jobb. Godt løp for å lage rom til Calhanoglu foran Piateks scoring også.

Bakayoko – 7,0 – Er igjen helt strålende. Bryter alt på midten og er også strålende med ball.

Paqueta – 6,5 – Fortsetter å levere gode kamper på løpende bånd, og kreativiteten hans er svært viktig for Milans offensive spill. Scorer et mål som korrekt annulleres med VAR, og er også nære ved å få en stor mulighet når han spilles fri i bakrom, men får en for dårlig førstetouch.

Castillejo – 7,5 – Leverer sin kanskje beste kamp i Milan-trøya! Mye involvert, setter fart med ball og skaper ting gang på gang. Det ender i både scoring og assist, og man kunne se hvor mye det har å si for selvtilliten utover i kampen.

Piatek – 7,0 – Syv mål på fem starter! Ikke like mye involvert som vanlig, men kjemper godt og får seg også en scoring!

Calhanoglu – 7,0 – Ser ut til å ha større selvtillit enn på lenge etter scoringen sist, og her får Calhanolgu lov til å vandre litt fritt og da blir han vanskelig å håndtere. Strålende assist på scoringen og en viktig bidragsyter i denne kampen!

Innbyttere: Cutrone – 5,5 – Ikke noe stort innhopp denne gang. Brenner en stor sjanse, og står litt i veien når Borini setter inn det fjerde som til slutt annulleres.

Borini – 6,5 – Kommer inn med friske bein og gjør en fin jobb på slutten. Scorer et fantastisk solomål, men det blir annullert for en offside på Cutrone.

Biglia – I/V – Godt å se argentineren tilbake på banen. Rolig og bra med ball i det lille kvarteret han får.

Gattuso – 7,5 – Bunnsolid seier, og nå har Gattuso fått i gang Milans offensiv også! For første gang siden 2012 har Milan scoret tre i tre kamper på rad. Hele fem ganger fikk Milan satt ballen i nettet, men to av scoringene ble korrekt annullert for offside etter å ha sett på VAR. Defensivt er det igjen bunnsolid og nå ser Milan bedre ut enn på veldig lenge!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page