top of page

Spillervurderinger: Milan – EmpoliMilan vant i går 2-1 i oppgjøret mot Empoli, i den andre serierunden av årets Serie A. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 5,5 – Baklengsmålet kommer mellom beina på ham, og selv om det er fra kloss hold er det mulig å stoppe den. Har også en del svake igangsettinger, blant annet i forkant av målet.

De Sciglio – 5,0 – Upresis, både i utførelse og valg. Sliter med posisjoneringen defensivt. I det offensive spillet virker han nesten litt fraværende.

Zapata – 6,5 – Noen markeringsglipp som er småskumle og en litt svak vurdering i forkant av målet, men ellers er det bunnsolid fra Zapata. Vinner alt av dueller, bryter foran i stor stil og styrer forsvaret.

Romagnoli – 6,0 – Absolutt godkjent fra unggutten. Trygg med ball, og gjør det han skal defensivt. Tar ansvar i frispillingsfasen og gjør den jobben godt.

Antonelli – 6,5 – Er et evig uromoment på venstresiden og dundrer fremover hver gang muligheten byr seg. Noen problemer defensivt, men et godt våpen i det offensive.

Nocerino – 5,0 – Jobber hardt og gjør få feil, men det blir det hele. Mangler kreativitet og blir litt for mye løping uten noe formål. For få gode involveringer også defensivt. Byttet ut ved pause.

De Jong – 5,5 – Gjør i henhold til statistikkene en god jobb i det defensive, men sliter med å ta ut Saponara i mellomrommet. Blir utspilt på baklengsmålet og har mer trøbbel enn vi er vant med å se. Nærmest plettfritt med ball, men blir litt mye på tvers når Milan har overgangsmuligheter.

Bertolacci – 5,0 – Sliter med å overbevise om at prislappen er akseptabel. Høy feilprosent med ball, og det uten at han forsøker å slå så mange vinnere. Defensivt er det også ganske tynn suppe, men skal ha for intensitet og vilje.

Suso – 5,0 – Tilnærmet fraværende, men gjør ingen store feil. Trygg med ball og lykkes stort sett med det han forsøker på, men velger for enkle løsninger i rollen som trequartista.

Bacca – 7,0 – Gjør det han er kommet for å gjøre! Etter 16 minutter spilles han fri bak forsvaret, forserer med ballen, runder keeper, holder unna forsvarsspillerne og setter ballen iskaldt i mål. Konstant bakromstrussel og gjør livet surt for forsvarsspillerne, selv om han får lite å jobbe med.

Luiz Adriano – 7,5 – Ender med både mål og assist i hjemmedebuten! Leverte et nydelig gjennomspill til Bacca på 1-0, og et kontant hodestøt når han satte inn den avgjørende scoringen. God som oppspillspunkt og vanskelig å hanskes med. Ser ut som en klassesignering!

Innbyttere:

Kucka – 5,5 – Nysigneringen legger ned mange meter og viser stor vilje. Frigjør en del rom for andre offensivt, men har en grusom feilprosent med ball. Ser tidvis lovende ut, men relasjonene sitter ikke foreløpig.

Bonaventura – 6,5 – Kommer inn og setter sitt preg på kampen. Tilfører mer bevegelighet og involverer seg i alt som foregår offensivt. Strålende slått corner som gir 2-1.

Poli – I/V – Kommer inn de siste 10. God jobb defensivt.

Mihajlovic – 5,0 – Seier er vel og bra, men prestasjonene var ikke gode nok. Tidvis ser den defensive strukturen totalt fraværende ut, og man er veldig avhengig av enkeltprestasjoner defensivt. På topp ser den offensive duoen bra ut, men midtbaneleddet gir dem svært lite å jobbe med. Mihajlovic skal ha for å slakte prestasjonene i etterkant, og for at han gjør grep underveis.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page