top of page

Spillervurderinger: Milan – Dudelange (5-2)Milan vant til slutt komfortable 5-2 mot Dudelange, men så ut til å være i trøbbel en periode. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Reina – 5,5 – Kan ikke lastes nevneverdig for målene, og står en kamp helt på det jevne. Noe passiv i feltet, men alt i alt en grei prestasjon.

Calabria – 6,0 – Bra med offensivt gjennom hele kampen, og slår flere gode innlegg uten uttelling. Grei kontroll defensivt.

Simic – 5,5 – Leverer en grei kamp i debuten. Tråkker til noe voldsomt i taklingene og vil veldig mye, men gjør også noen enkle feil.

Zapata – 5,5 – Ruser ut og mister markeringen på 1-2. Bortsett fra det gjør han en grei jobb.

Laxalt – 5,0 – Får til svært lite, til tross for at han er en del involvert. Roter bort ballen en rekke ganger og sliter med å skape noe offensivt.

Halilovic – 5,0 – Startet friskt i sin første kamp fra start, og var involvert i flere gode angrep det første kvarteret. Deretter ble det fryktelig stille, og han blir tatt av tidlig.

Bakayoko – 6,5 – Igjen en solid kamp fra franskmannen, som vinner mye på midten og samtidig bidrar forholdsvis godt fremover i banen.

Bertolacci – 4,5 – Vil mye, men gjør en rekke feil og slår bort et par fryktelig unødvendige baller. Blir byttet ut når laget trøbler.

Calhanoglu – 7,0 – Bruker litt tid på å komme i gang, men er veldig god den siste halvtimen. Scorer et fint mål, er nest sist på en scoring og også involvert i flere farligheter. Slår dødballen som fører til det siste selvmålet og er også den som slår innlegget på 2-2.

Higuain – 5,5 – Kommer seg til en del brukbare muligheter, men makter ikke sette ballen i mål. Leverer en fin assist på den første scoringen og er involvert godt i det oppbyggende spillet til tider. Går også sur i perioder og da bidrar han svært lite.

Cutrone – 6,5 – Scorer, om enn ikke det fineste målet gjennom tidene. Er også involvert i situasjonene som ender i selvmål og skaper i det store og hele mye trøbbel for Dudelange.

Innbyttere: Suso – 7,0 – Utgjør virkelig en forskjell i den halvtimen han spiller. Involvert i mye av det Milan skaper og slår flere gode innlegg, samt at han gir resten av laget mulighet til å komme etter og skape trykk i boksen.

Mauri – 6,5 – Fint innhopp! Tråkker til i duellene og gjør også en ålreit jobb med ballen. Bidrar til at Milan virkelig kjører over Dudelange den siste halvtimen.

Borini – 6,5 – Kommer inn og får seg en scoring når han fyller fint opp i boksen.

Gattuso – 6,0 – Det så en stund ut til å gå mot en skikkelig katastrofe, når Dudelange gikk opp i 2-1 på San Siro. Heldigvis tok Gattuso grep og Milan vant til slutt komfortable 5-2. Denne kampen viser at bredden ikke er all verden.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page