top of page

Spillervurderinger: Milan – Crotone (3-1 eeo)Milan gikk videre i cupen mot Crotone, men måtte ha ekstraomganger. Det endte til slutt 3-1 i favør våre menn. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 5,5 – Leverer en godkjent kamp, men blir litt bakpå på målet og mister dermed rekkevidden som kunne gitt ham mulighet til å stoppe skuddet. Gjør noen kvalifiserte redninger, men gir også noen urovekkende returer.

Calabria – 5,0 – En del friske initiativ fremover på banen, og viser at han har gode basisferdigheter. Verre er det defensivt. Når han utfordres på fart håndterer unggutten det bra, men posisjoneringen og markeringsspillet er ikke spesielt imponerende.

Mexes – 5,0 – Solid i duellspillet og bra kontroll på de aksjonene han foretar seg, men tas ofte langt ut av posisjon og jobber ikke hardt nok for å komme på plass. Har for lett for å følge sin mann uten å vurdere rommet han etterlater, noe som straffes blant annet på målet.

Zapata – 4,0 – Blir rundlurt på målet og havner voldsomt på etterskudd. Det skjer også ved flere anledninger og i det store og hele virker colombianeren å være ukonsentrert. Svakt pasningsspill, manglende markering og svak posisjonering.

De Sciglio – 4,5 – Gjør veldig mange feil med ball, og sliter i likhet med resten av forsvarsrekken med posisjoneringen. Crotone angriper hovedsakelig på Milans høyreside, og der svikter De Sciglio. Svak offensivt.

Poli – 5,5 – Jobber som alltid hardt, men faller igjennom på ballbehandling og offensiv samhandling. Svært lite bevegelig i frispillingsfasen, noe som gjør det vanskelig for forsvarsrekken å finne løsninger. Mangler også en hel del på avleveringer offensivt, men slår en fantastisk stikker i forkant av scoringen.

Jose Mauri – 6,0 – Trygg i det meste han foretar seg, sett bort fra et stygt balltap. Dekker bra med rom defensivt og er solid i duellspill. Kan bli bedre til å ta ut farligste mann i mellomrommet, men totalt sett gjør Mauri en godkjent jobb. En del å gå på i frispillingen.

Nocerino – 6,0 – Bevegelig, men som for resten av midtbanen er han for lite flink til å gjøre seg spillbar i frispillingsfasen. Jobber godt defensivt og bryter Crotone godt ved en del anledninger. Offensivt er det også en del positivt, med flere gode avslutningsforsøk og dype løp som Crotone sliter med å plukke opp. Ikke alltid helt venn med ballen.

Suso – 5,0 – Ikke dyktig nok til å involvere seg i spillet, men kommer til noen sjanser når han involveres. Blir relativt enkel å lese når han konsekvent drar seg innover for å skyte, og selv om det er nært å ende i scoring er det nesten sjokkerende å se hvor svak Suso er i den relasjonelle delen av spillet.

Luiz Adriano – 6,5 – Man ser at han er på et helt annet nivå enn de fleste andre på banen, men støtten han får på topp er ikke all verden. Det medfører at han faller for dypt for å hente ball, og dermed mangler laget noen som strekker motstanderen. Viser vilje og kommer til flere gode avslutninger. Strålende scoring, med et godt timet løp og en utsøkt dragning og avslutning.

Honda – 4,5 – Slår en nøkkelpasning når han finner Poli i mellomrommet i forkant av utligningen, men ellers er det fryktelig tynt. Mangler fart og intensitet. I likhet med Suso veldig enkel å lese ettersom han konsekvent går mot venstre.

Innbyttere:

Niang – 7,0 – Viser umiddelbart at han har mye å by på. Svært mye involvert, og selv om han mislykkes med en del skaper han også bra med muligheter. Involvert i alt som skapes etter at han settes inn, og får betalt i form av scoring.

Bonaventura – 6,5 – I likhet med Niang har Bonaventura ferdigheter på et annet nivå enn de fleste andre, selv om prestasjonen ikke er helt fantastisk. Fantastisk er derimot frisparket, hvor Bonaventura prikker ballen i krysset. Mye involvert og avgjørende for at Milan går seirende ut av oppgjøret.

Montolivo – I/V – Får roet situasjonen på midtbanen noe, og tilfører kreativitet. Strålende løp og assist i forkant av 3-1-målet. Godt innhopp fra kapteinen!

Mihajlovic – 5,0 – Tar en åpenbar sjanse når han starter med et rent B-lag, og man ser tydelig hvorfor noen spillere sliter benken. Forsvarsspillet er det rene kaos i perioder, og kantspillet fungerer overhodet ikke. Milan er rett og slett heldige som kommer fra det med seier, men for spillerne som mangler spilletid var 120 minutter med fotball positivt.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page