top of page

Spillervurderinger: Milan – Crotone (2-1)Milan tok i går tre nye viktige poeng i kampen om å henge på topplagene i Serie A. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Etter en svak kamp sist er han igjen oppe på det nivået vi er blitt vant med å se 17-åringen. Trygg i det meste han foretar seg, ruver i feltet og viser god rekkevidde ved et par anledninger. Rolig med ball i beina, hvilket har vært litt så der i de siste kampene.

Abate – 6,5 – Strålende defensivt, hvor han har full kontroll og rydder opp gang på gang. Er også fint med fremover i banen og skulle hatt en assist når Lapadula på ufattelig vis bommer på åpent mål. En del grusomme pasningsfeil som trekker ned fra en ellers strålende prestasjon.

Paletta – 7,0 – Skaper flest sjanser, slår et par nydelige langspasninger og leverer solid i duellspillet. Roter det dog til ved et par anledninger, når det blir tydelig at teknikken ikke er helt fra øverste hylle, men totalt sett en meget solid opptreden. Nydelig stuss på første stolpe på 1-1!

Romagnoli – 6,0 – Blir litt passiv på baklengsmålet og faller også litt for dypt med tanke på å sette en offsidelinje. Ellers spiller han svært godt, og det er et formål med alt han foretar seg. Ser alltid etter en god pasning når han bryter, hvilket gjør at Milan får flere gode overganger.

De Sciglio – 5,5 – Liker alt for høyt i banen når det er et innkast på motsatt side i det som til slutt ender med 1-0. Klønete når han først kommer seg ned også, og det meste blir feil på baklengsmålet. Blir med mye offensivt og legger et godt trykk på Crotone, men innleggskvaliteten er helt grusom, sett bort fra det som nesten ender i scoring fra Lapadula.

Sosa – 5,5 – Fryktelig omstilling på 1-0! Er ellers litt for opptatt av å vise seg frem og ender opp med å ta noen helt håpløse skudd fra distanse, samt å forsøke på litt for vanskelige gjennombruddspasninger. Jobber godt, men litt lite sluttprodukt.

Locatelli – 5,5 – Imponerer defensivt, med noen susende taklinger og god evne til å bryte pasninger. Med ball er det stort sett bra, men i noen tilfeller tar han fryktelig høy risiko og det er nesten skremmende å se hvordan han roter bort ballen på egen halvdel etter 91 minutter. Må bli bedre til å vurdere risiko!

Pasalic – 6,5 – Har sakte, men sikkert spilt seg varm i trøya og ser ut til å finne sin plass i laget på en god måte. Bra driv med ball, gode fysiske forutsetninger og en som kan tilføre kreativitet på midtbanen. Scorer den viktige 1-1-scoringen og er involvert i flere gode angrep, selv om han burde klart å involvere seg oftere.

Suso – 6,5 – Gjør en del bra med ball og skaper noen sjanser, uten at det er det storspillet vi er blitt vant til den siste tiden. Kjører rundt med Crotone-forsvaret en rekke ganger og er involvert i mye av det Milan skaper. Slår corneren på 1-1 og frisparket som gir straffespark, samt frisparket som til slutt gir 2-1.

Lapadula – 7,5 – Leverer nok en strålende kamp! Jobber utrettelig og skaper med det sjanser for seg selv og andre. Scorer det avgjørende målet, feirer som en konge(selv om det gule er dumt) og blir dagens store helt! Skaffer også en straffe, samt at han er centimetre fra å score et tidligere i kampen, men stopper den med sin egen hånd. Har hatt en voldsom innvirkning på dette laget!

Niang – 5,0 – Kommer til et par gode muligheter og timer bakromsløpene bra, men det tekniske sitter virkelig ikke. Dribler seg bort alt for ofte, roter bort flere gode sjanser og brenner en straffe. Den er riktignok ikke så ille, og selv om han har fått kritikk for å ta ballen fra Lapadula er Niang Milans straffeskytter, så den er helt grei.

Innbyttere:

Luiz Adriano – I/V – Tilfører ikke all verden i innhoppet sitt. Roter bort en kjempesjanse med en svak touch når han blir fint spilt fri av Pasalic. God når det skal drøyes tid i sluttminuttene.

Honda – I/V – Utretter absolutt ingenting. Et par nesten-involveringer, men ender med balltap.

Kucka – I/V – Klarer utrolig nok å få gult på de 5 minuttene han spiller og må da stå over mot Roma.

Montella – 6,0 – Dette var en nestenglipp mot svak motstand. Milan blir i overkant offensive, og det mangler dynamikk på midtbanen uten Bonaventura, hvilket fører til et par stygge brudd imot. Det blir dog seier og den moralen laget viser er nydelig! Burde satt inn noen andre enn Kucka på slutten, da han ble vilt for å unngå det gule.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page