top of page

Spillervurderinger: Milan – CrotoneMilan tok de tre poengene man måtte ta mot Crotone, til tross for at det ikke ble noen festforestilling. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Bra kontroll på det som kommer og hindrer også mye med å komme offensivt ut i feltet. Positiv opptreden, på en forholdsvis rolig dag. Får dog en stor sjanse i mot og gir en retur ut i farlig område, men lagkameratene rydder opp.

Calabria – 7,0 – Ordentlig opptur for unggutten. Et konstant uromoment på høyresiden, hvor han går fremover hver gang sjansen byr seg. Slår en rekke gode innlegg, og burde hatt to målgivende om lagkameratene hadde klart å omsette sjansene bedre. Strålende også defensivt.

Bonucci – 6,5 – Scorer endelig sitt første, og selv om det er et svært heldig mål blir det avgjørende. Svært godt pasningsspill og stort sett god kontroll defensivt, men gjør en merkelig vurdering på Crotones ene sjanse når han blir svært passiv.

Romagnoli – 6,0 – Stødig levert. En viktig blokkering og ellers har han god kontroll sammen med Bonucci.

Rodriguez – 6,0 – Stille dag på jobben, frem til han plutselig må i aksjon og skjerme unna en motspiller på åpent mål. Da er Rodriguez våkent med, og gjør en avgjørende jobb. Kommer til en del innlegg, men sliter med å finne medspillere i boksen.

Kessie – 6,5 – Har en fantastisk motor, og jobber knallhardt begge veier helt til han må ut. Kommer seg til sjanser og skaper også ting for andre. En viktig bidragsyter for det Milan skaper på høyresiden.

Biglia – 6,5 – Nær scoring med en strålende avslutning, og leverer ellers en solid kamp. Kontrollerer midtbanen, styrer tempoet og distribuerer ball på en god måte.

Bonaventura – 6,0 – Brenner noen store sjanser, men skal også ha for at han kommer til dem. Dekker store områder og kommer på dype løp som skaper trøbbel for Crotone. En av de som skaper mest.

Suso – 6,0 – Statistikkene er som vanlig bra, men i denne kampen blir mye av det spanjolen gjør for lett å lese. Går alltid innover, og sliter tidvis med å finne ut av det. Spiller seg litt opp utover i kampen.

Cutrone – 5,0 – Svært anonym. Involvert i noen gode angrep, men alt i alt en svak opptreden fra unggutten.

Calhanoglu – 6,5 – Oppløftende forestilling. Skaper svært mye og er aktiv gjennom hele matchen. Kommer til sjanser selv, slår den avgjørende dødballen og jobber godt defensivt. God kamp fra tyrkeren!

Innbyttere:

Kalinic – I/V – Utretter lite.

Locatelli – I/V – Rekker ikke prege kampen.

Gattuso – 6,5 – Solid opptreden, selv om man gjerne skulle sett at marginen var større. Milan har god kontroll defensivt og presser på gjennom kampen, men skaper ikke det helt store. Merkelig at Andre Silva ikke benyttes, og slik Kalinic har levert er det ubegripelig at han prioriteres inn igjen rett etter skade.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page