top of page

Spillervurderinger: Milan – Craiova (2-0)Milan tok seg i går videre til play-off til Europa League etter å ha slått ut Craiova. Her får du spillervurderingene fra gårsdagens returoppgjør:

Donnarumma – 6,5 – Gjør én helt fantastisk redning når Mitrita kommer helt alene med keeper! Ellers ikke all verden å gjøre, men er bra med ball og spiller trygt og solid. Offensivt ute og avverger noen potensielle muligheter. Fikk full applaus før kampen og Milan-fansen virker å ha glemt sommerens kaos.

Conti – 7,0 – Stormer opp og ned høyresiden gjennom samtlige 90 minutter og kommer til en rekke farlige innlegg. Burde også scoret, men brenner en 100%-sjanse når han er først på en retur.

Zapata – 6,0 – Litt rotete til tider, og havner på etterskudd på Craiovas kjempesjanse, samt når han pådrar seg det gule. Spiller likevel forholdsvis solid totalt sett og er trygg i det han foretar seg med ball.

Musacchio – 6,5 – Svært god med ball og leverer nok en strålende kamp. Solid i så godt som alt han foretar seg, men er tidvis litt hissig på å støte opp på motspillere.

Rodriguez – 7,0 – Er et voldsomt angrepsvåpen, og slår også et målgivende frispark med sin presise venstrefot. Kommer til sjanser selv og setter opp andre på strålende vis. Litt posisjoneringstrøbbel defensivt, når han blir noe smal i det Niang skal falle ned.

Kessie – 6,5 – Wow, for et beist Kessie er! 20-åringen dominerer midtbanen fullstendig og har et voldsomt driv, fantastisk aksjonsradius og bidrar i tillegg med kreativitet. Scorer et fantastisk mål som blåses av for offside, men viser seg virkelig frem. Følger ikke løpet til Mitrita godt nok når Donnarumma må stå frem med sin kjemperedning.

Locatelli – 6,0 – Gjør et par småfeil, men virker langt mer solid enn forrige sesong. Tøff i taklingene, rolig med ball og løser vanskelige situasjoner svært godt. Tatt steg fysisk.

Bonaventura – 6,5 – Er fullt tilbake fra skade og viser sin verdi. Fantastisk på små flater, scorer 1-0-målet og skaper bra med sjanser. Gjør en stygg feilvurdering på Mitritas kjempesjanse, når han hopper over ballen og dermed mister den i farlig posisjon.

Suso – 6,0 – Leken og kvikk i beina, men ikke helt på topp fysisk enda etter skadeavbrekket. Ikke så distinkt i rykket som han kan være, men har likevel noen gode avslutningsforsøk og et par involveringer av høy klasse.

Cutrone – 6,5 – Har virkelig fått vist seg frem i sommer og fortsetter å imponere i offisielle kamper. Kriger inn sitt første A-lagsmål og kommer også til en hel del sjanser ellers, men det skorter litt på valgene i blant. Bevegelig og aktiv på topp, hvilket fører til at han blir mye involvert.

Niang – 6,0 – Kommer til svært mange sjanser og bidrar godt til Milans offensive trykk. Uttellingen er dog ikke bra nok, og Niang brenner to kjempesjanser i denne kampen. Har et helt ekstremt tempo i kroppen og har igjen vist at han har noe å tilføre dette laget.

Innbyttere:

Calhanoglu – 7,0 – Kommer inn den siste halvtimen og er banens beste i den perioden han er på banen. Setter opp fire sjanser på utsøkt vis, hvorav den ene gir en 100%-sjanse. Har to svært gode bein, og ser rom der få andre gjør det!

Andre Silva – 6,0 – Kvikk og ivrig på å vise seg frem. Kommer til noen forholdsvis bra muligheter, men det blir bare nesten. Har veldig spennende ferdigheter!

Borini – I/V – Leverer bra når han kommer inn på slutten.

Montella – 6,5 – Alt i alt meget solid, selv om det er mot forholdsvis svak motstand. Det offensive spillet flyter godt og de nye spillerne virker å ha funnet sin plass i laget på en god måte. Noe å ta tak i defensivt, spesielt på den ene kjempesjansen, men totalt sett virker dette svært lovende.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page