top of page

Spillervurderinger: Milan – Chievo (3-2)Milan leverte en sterk snuoperasjon etter å ha havnet under mot Chievo. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Etter å ha holdt nullen i 407 minutter i Serie A måtte Donnarumma gi tapt, og da kom det plutselig to på kort tid. De var det ikke så mye å gjøre med, og ellers hadde ikke Gigio så mye å gjøre. Bra med ball.

Borini – 5,0 – Fryktelig forsvarsjobb på 1-1, hvor han lar Giaccherini passere fryktelig lett. Har også for stor avstand til motspiller på 1-2 og er med det involvert i begge baklengsmålene. Holder ikke mål defensivt, selv om han tidvis er bra med fremover.

Zapata 5,5 – Klarer ikke stokke beina på det første målet, og virker kamprusten. Spiller på det trygge, men defensivt har han ikke fullt så god kontroll på det defensive, selv om Chievo ikke har mye å komme med.

Bonucci – 6,0 – Stort sett god kontroll defensivt, og gjør mye bra med ball. Savner Romagnoli ved siden av seg i en del situasjoner, hvor Zapata ikke tetter rommene bak ham på samme måte som man er vant med.

Rodriguez – 5,5 – Leverer en helt grei kamp, men spiller i overkant mye hjemover. Kommer til noen muligheter offensivt, men innleggene er ikke helt på det nivået man forventer.

Kessie – 5,5 – Virker nesten å gå litt på halv maskin i store deler av kampen. Er fint med offensivt i perioder og slår den målgivende pasningen på 1-0, men blir etter hvert lite involvert. Fryktelig svak straffe!

Biglia 6,5 – Styrer midtbanen og vinner ballen på strålende vis ved å lese spillet gang på gang. Pasningsspillet er veldig bra, og avslutningen i forkant av 2-1 er også såpass bra at det gir returen Cutrone setter i mål.

Bonaventura 6,0 – Ikke helt i toppform for tiden, og avslutningene går litt i alle retninger. Bona skal dog ha for å være mye involvert og for den jobben han gjør.

Suso – 7,5 – I denne kampen er Suso virkelig på hugget, og det er nærmest utrolig at han ender uten målpoeng. Slår en rekke gode innlegg, er involvert i det meste av sjanser og jobber også godt uten ball.

Cutrone – 6,5 – Scorer nok en gang med en ordentlig goalgetter-scoring og har virkelig vist sin verdi for laget den siste tiden. Alltid i bevegelse og viser en fantastisk vilje til å skape noe.

Calhanoglu – 7,5 – Iskald når han setter inn 1-0 og nok en gang involvert i mye av det Milan har å komme med. Har et par fine gjennomspill som kunne blitt noe, og er også flink til å komme seg til avslutninger. Skaffer straffen på slutten.

Innbyttere:

Andre Silva – 7,0 – Kommer inn og avgjør i sin andre seriekamp på rad! Kommer seg til sjanser, involverer seg fint i det oppbyggende spillet og beveger seg bra på topp. Endelig virker det også å ha løsnet litt foran mål.

Musacchio – I/V – Får sine første minutter på en god stund og gjør det veldig bra. Har fysikk og tempo til å rydde unna det som kommer på hans side, og viser også frem gode tekniske ferdigheter. Kunne fått en assist etter en strålende prestasjon, men det endte kun i straffen som ble stoppet av Sorrentino.

Gattuso – 7,0 – Man skal slå Chievo hjemme, men måten dette ble gjort på var imponerende. Chievo skaper svært lite, men får full uttelling på sine to sjanser og da havner Milan i en vanskelig situasjon. Responsen er et trykk vi ikke har sett på lenge, og det var bare et tidsspørsmål før Milan skulle score. Gode bytter og taktiske vurderinger underveis. Meget solid kampledelse fra Gattuso!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page