top of page

Spillervurderinger: Milan – Chievo (3-1)Donnarumma – 6,0 – Kan ikke gjøre mye med baklengsmålet og har ellers ikke mye å gjøre. Gode igangsettinger og bra feltarbeid på noen cornere. Reagerer raskt på Abates heading på eget mål.

Abate – 6,5 – Holder på å score selvmål helt i starten, men slapp med skrekken. Ellers leverte han en solid prestasjon på høyresiden, spesielt defensivt. Ga også Suso bra støtte.

Musacchio – 6,5 – Bra til å bli med fremover for å skape overtall og er en god pasningsspiller. Har også stort sett god kontroll på det Chievo har å komme med og leverer en solid kamp.

Zapata – 5,5 – Igjen skyld i et baklengsmål, når han spiller opp Kessie feilvendt med tre spillere i press. Gjør også noen pasningsfeil i starten av kampen, men leverer ellers stort sett en grei kamp.

Rodriguez – 7,0 – Veldig solid forestilling fra venstrebacken, som igjen er aktivt med fremover på venstresiden og er avgjørende for at man klarer å skape såpass trykk som man gjør! Starter mange angrep fra sin side og dobler også fint rundt Calhanoglu.

Kessie – 6,5 – Spiller noe dypere enn vanlig og løser det veldig bra. Flink til å gjøre seg spillbar og finne rom, og gjør også en solid ryddejobb sammen med Biglia.

Biglia – 7,5 – Strålende i dette oppgjøret. Styrer kampen fullstendig og slår nærmere 100 pasninger i løpet av oppgjøret. Svært god til å lese spillet og plukker opp andreballene gang på gang.

Bonaventura – 6,5 – Noe heldig scoring, men den teller likefullt og det var en god måte å krone sin 150 kamp for Milan på. Kunne også hatt flere mål om han hadde vært helt i toppslag, men er involvert i mye og skaper en hel del.

Suso – 8,5 – I strålende form for tiden og leverer en fantastisk forestilling her. Noterer seg for tre målgivende og det kunne fort vært flere også! Nære scoring og er på et annet nivå enn alle andre i denne kampen.

Higuain – 8,0 – To kliniske scoringer etter gode bevegelser, og da er vi oppe i seks mål på de siste fem. Ikke så mye involvert ellers, men er helt avgjørende.

Calhanoglu – 6,5 – Mye involvert, uten at det gir tellende resultat. Er likevel viktig for at Milan skal skape så mye som det gjøres i denne kampen.

Innbyttere: Cutrone – I/V – Får muligheten i tospann med Higuain, men klarer ikke komme til så mye på det kvarteret han får.

Laxalt – I/V – Kommer inne helt på tampen.

Castillejo – I/V – Settes inn på overtid når Suso får sg en smell.

Gattuso – 7,5 – Ny kjempekamp fra Milan. Kjipt at man ikke klarer å holde nullen når man er såpass overlegen gjennom hele kampen, spesielt når målet kommer på en så unødvendig måte. Milan gjør en særdeles god kamp offensivt og skaper mye, selv om det kanskje er mer enkeltprestasjoner enn et system som står bak det.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page