top of page

Spillervurderinger: Milan – Chievo (1-0)Milan vant i går sin andre strake kamp, og denne gang var det Chievo som stod på motsatt banehalvdel. Luca Antonelli scoret kampens eneste mål, og sørget for at Milan klatret til en foreløpig 8. plass på tabellen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Blir ikke satt på de store prøvene, men gjør noen kvalifiserte redninger. Bra posisjonering og gjør en godkjent jobb med ball. Holder på å gjøre en brøler når han glipper ballen på overtid, men kommer fra kampen uten baklengs og blir med det den yngste keeperen som holder nullen i Serie A gjennom tidene.

Abate – I/V – Må ut med skade etter bare 14 minutter. Forhåpentligvis er det ikke veldig alvorlig, men italieneren har hatt en blytung høst på skadefronten.

Alex – 6,0 – Solid i duellene, både i luften og langs bakken. Spiller ellers på det trygge. Tør å støte høyt i banen, og bryter godt foran ved en del anledninger. Lager også en del frispark, men alt i alt bra fra brasilianeren.

Romagnoli – 6,5 – Ikke like mye å gjøre som sist, men fortsetter å vise seg frem med imponerende stopperspill. 20-åringen har kontroll på alt defensivt, og med ball har han ferdigheter få andre stoppere er forunt.

Antonelli – 7,0 – Scorer et helt nydelig mål, og blir med det matchvinner. Ellers solid innsats begge veier. Bra kontroll på det lille som skjer defensivt, sett bort fra i luftrommet, og alltid villig med fremover.

Kucka – 6,0 – Gjør en på kanten til grusom førsteomgang, i likhet med hva han leverte i forrige match. Etter hvilen spiller han seg dog voldsomt opp og kommer til flere store muligheter grunnet gode bevegelser og stor duellkraft. Har kapasitet til å gå gjennom et ledd, men har mye å gå på når det kommer til avleveringer.

Montolivo – 6,0 – Posisjonerer seg klokt defensivt og vinner mange baller. Offensivt er han ofte innom ball, men det blir noe omstendelig og ofte er kapteinen til hinder for tempoet i angrepene.

Bertolacci – 6,0 – Har en kreativitet og teknikk våre andre midtbanealternativer ikke besitter, men kommer ikke fullstendig til sin rett i dette oppgjøret. Likevel viktig for det Milan skaper av sjanser, samt at han jobber solid hjemover.

Cerci – 6,0 – Det er tydelig at selvtilliten har fått seg et løft, og endelig tør Cerci å utfordre igjen. Setter fart og skaper mye trøbbel, men sluttproduktet blir for dårlig. God når han skjærer innover i banen. Flink til å finne medspillere i gode posisjoner.

Bacca – 6,0 – Beveger seg klokt og kommer seg fri i boksen ved en del anledninger, blant annet når han setter opp Antonelli ved scoringen. Kommer til litt få muligheter og skulle vært mer besluttsom ved noen anledninger.

Bonaventura – 6,5 – Igjen involvert i nesten alt som skapes fremover. Spiller fri Bacca på strålende vis ved flere anledninger og skaper bra med muligheter også på egenhånd. Senker tidvis tempoet i angrepene. Som alltid bra arbeidskapasitet i det defensive.

Innbyttere:

De Sciglio – 5,5 – Gjør for mange tekniske feil, men har bra kontroll defensivt. Svak innleggskvalitet.

Honda – I/V – Kommer inn for Cerci mot slutten.

Luiz Adriano – I/V – Inn for Bacca på overtid.

Mihajlovic – 6,0 – Begynner å finne ut av hvordan han bør komponere laget. Milan har bra kontroll gjennom hele kampen, og kommer til over 20 avslutninger. Slipper heller ikke til Chievo all verden, men førsteomgangen var svært lite imponerende mot såpass svak motstand. Med flere angrepsspillere tilbake bør Bonaventura ned i midtbaneleddet, og Kucka ut.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page